Sinjini 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2010 Pewnie się uśmiejecie, ale baba potrzebuje help. Gracz - wiek 35 - facet. Dotychczas przyuważone gierki; Gladiatus i OGame. Problem - prezent. Żadne tam strzelanki. No i żeby cena mnie nie zabiła. I żeby komp przeżył (pierwszej młodości nie jest). Brzmi to pewnie marnie, ale pisząca to baba grała do tej pory (i to sto lat temu) w Call of Duty i Age of Empires, więc doświadczenie w materii żadne. Czas nagli, więc proszę o pomoc. Może kiedyś wasze kobitki wpadną na taki prezentowy pomysł i się "zwróci" okazane zrozumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2010 W jakiej cenie dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sinjini 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2010 Rany boskie nie mam pojęcia ile takie rzeczy kosztują. 150 zł jestem w stanie wydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2010 Nie wiem czy pomogę, ale czy na pewno gra na prezent to dobry pomysł. Gladiatus i OGame to gierki w przeglądarce potrafiące uzależnić, ale raczej dla "niedzielnych" graczy. Można by polecić np. Dragon Age, ale 1 jest to gra typu RPG, a przy takich trzeba posiedzieć żeby mieć radochę, 2 to że komp pierwszej młodości nie jest mówi trochę za mało przy takiej informacji bezpiecznie można polecać tylko gry z różnych kolekcji klasyki, a te kosztują do 30zł nie wiem czy taki prezent do każdej okazji będzie ok. Jeżeli ok to np: -Sacred:Złota Edycja-klimaty fantasy też RPG -Company Of Heroes- strategia w czasach II wojny światowej -Cezar IV- strategia ekonomiczna(trochę z Ogame trochę z gladiatusa) -Penumbra:Antologia - klimaty horroru, przygodówka(rozwiązywanie zagadek itp.) Takie pierwsze propozycję, bo można by wymienić wiele, bez znajomości preferencji gracza i możliwość komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lipez 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2010 Może Mount & Blade? Tylko ta podstawowa wersja, z 2008 roku a nie ten wydany niedawno Mount & Blade: Ogniem i Mieczem. Gra powinna być tania, wymagania sprzętowe rodem sprzed paru ładnych lat (procesor Intel Pentium IV (2 GHz) lub odpowiednik, 512 MB RAM, karta graficzna zgodna z DirectX 9.0b (Radeon 9000 lub odpowiednik), 700 MB wolnego miejsca na HDD), a grywalność duża, do tego żywotność gry przedłużają dostępne w sieci mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach