Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
liroy40

fujitsu siemens

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.allegro.pl/item755888969.html jest taki sprzet do kupienia na allego fajna cena ale nie za bardzo sie na tym znam parametry wydaja mi sie oki,moze mnie ktos oswiecic jaki tam jest procesor z tych dobrych albo kiepskich,moze ktos ma takiego laptopka albo cos podobnego z fujitsu i moze byl w serwisie i jak sie tam obchodza z klientami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

parametry są w porządku cena też tylko FS nie ma zbyt dobrej opini jeśli chodzi o notebooki ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem.... Kiedyś testowałem notebooka FS - jakość jego wykonania zrobiła na mnie dobre wrażenie, choć to był topowy model. Co oczywiste, te tańsze modele nie są tak dobre, jednak jestem w stanie wskazać co najmniej kilka gorszych marek.

Liroy - pomyśl o Asusie lub HP. Moim zdaniem to jedne z najlepszych marek. I czytaj posty zanim je zapodasz na forum - proszę Cię bardzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie mam jedno zastrzeżenie: lapek jest z allegro,a jak wiadomo potem są problemy z gwarancją,albo okazuje się że przysłali zupełnie inny model. Poszukaj jeszcze w sprawdzonych sklepach internetowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...