Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
liroy40

2500 zl na laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Acer, HP Pavilion odpadają jak dla mnie ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez obstawialem fujitsu simensa,ale chcialbym zeby jeszcze ktos sie wypowiedzial,pozdrawiamjeszcze jedno pytanko mam nadzieje ze te laptopy uciągna filmy mkv 720p 1080p i czy uda sie nimi pograc w cos starszego?

Edytowane przez liroy40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez obstawialem fujitsu simensa,ale chcialbym zeby jeszcze ktos sie wypowiedzial,pozdrawiamjeszcze jedno pytanko mam nadzieje ze te laptopy uciągna filmy mkv 720p 1080p i czy uda sie nimi pograc w cos starszego?

filmy w 720p (1280x720) spokojnie w 1080p nie bo nie masz takiej rozdziałki na ekranie ;]

w coś starszego na pewno ale raczej bardziej niż mniej starszego

jeśli chciałbys grać to w tej cenie opcją jest http://www.allegro.pl/item735982596_dell_studio_1555_led_3gb_250gb_hd4570_windows.html bo ma HD4570

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki zapomnialem dodac ze chce podlaczyc tego laptopa pod tv ktory ma full hd i dlatego pytam czy te lapki z tymi kartami uciagna taka rozdzielczosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie dadzą radę z tą rozdzielczością :) Mój Intel X3100 radzi sobie :)

Zwróć tylko uwagę na wyjście wideo. Najlepiej HDMI lub DVI ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego HP paviliony odpadaja?? Plusem jest bardzo dobra jakość firmy,minusem słaby czas pracy baterii i szybkie nagrzewanie się. Ale nie odradzałbym Hapeków,co firma to firma,a konfigurację laptopów też mają bardzo dobrą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...