Daniel 0 Zgłoś Napisano 24 Maj 2004 Od wczoraj działa galeria pulpitów, może czas na pokazanie własnego sprzętu? Mile widziane również osiągi w OC. Athlon 2000 XP+@2200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Zgłoś Napisano 24 Maj 2004 ich habe keine cyfrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 24 Maj 2004 ich habe keine kompjuter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jaro 0 Zgłoś Napisano 2 Sierpień 2004 Buda "Chiftec DA-01B-D BigTower" bardzo przewiewna bestia Srodek ?...coz ... przemyslana decyzja . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2004 Pozwólcie, że nie pokaże zdjęcia swojego dobytku (nie mam aparatu...) Ale i tak nie ma czym się chwalić [Celeron 500, ECS, 128 MB RAM'u, GeForce 2 MX 64 MB] :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2004 Pozwólcie, że nie pokaże zdjęcia swojego dobytku (nie mam aparatu...) Ale i tak nie ma czym się chwalić [Celeron 500, ECS, 128 MB RAM'u, GeForce 2 MX 64 MB] :cry: Chyba pomyliłeś funkcje Geo - Ty tu jesteś Adminem i to my mamy Cię słychać i prosić o pozwolenie. A co do sprzętu to się nie martw - są gorsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2004 Ty tu jesteś Adminem i to my mamy Cię słychać i prosić o pozwolenie. :piwko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 ich habe keine co to znaczy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 a jak myslisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Zgłoś Napisano 4 Grudzień 2004 tzn. nie mam cyfrówki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 4 Grudzień 2004 jaro twoj komp wyglada spoko. zeczywiscie przewiewna obudowa wow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 4 Grudzień 2004 uch ale foty się wolno ładują. Jeszcze raz polecam www.russoforpresident.com Fotki mojego kompa w topci moja galeria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi