Ehelon 0 Zgłoś Napisano 21 Lipiec 2009 Czesc, Chciałabym załozyc internet w swoim telefonie. Mam Nokie N95, mieszkam w dużym miescie. Interesuje mnie net tylko do sprawdzania poczty, portali. Zależy mnie na cenie. Macie jakies propozycje, bo brat, który jest iformatykiem na razie mówił mnie o Playu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 21 Lipiec 2009 Play / Era Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukrec 0 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2009 Jeśli masz tel z 3g to tylko play Jeśli play oferuje 3g w twoim okręgu Ja mam neta w play w laptopie - mieszkam w aleksandrowie kujawskim i mi necik śmiga Pobieranie do 110 KB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D154573R 1 Zgłoś Napisano 14 Wrzesień 2009 Również polecam PLAY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Zgłoś Napisano 4 Luty 2010 Szkoda tylko że wyłączyli tą usługę darmowy numer ;/ , to mnie do biło nie mogę jej aktywować u was też nie działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Zgłoś Napisano 4 Luty 2010 Szkoda tylko że wyłączyli tą usługę darmowy numer ;/ , to mnie do biło nie mogę jej aktywować u was też nie działa ? Chodzi o PLAY, tak? Na komórkomania napisali, że ta usługa została wyłączona - http://komorkomania.pl/2010/02/03/play-koniec-promocji-darmowy-numer/ Play przysłał mi przypomnienie o promocji 5 groszy za minutę do wszystkich w Play i na stacjonarne. Za 5 zł można wykupić pakiet ważny przez 30 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murii 0 Zgłoś Napisano 5 Luty 2010 Jest jakaś plota o jakimś kodzie jak się go wpisze można za free nawijać ? znacie go może ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuceX 0 Zgłoś Napisano 11 Luty 2010 Dzisiaj w TV zobaczyłem nową reklamę Playa - Stan darmowy. Niby można rozmawiać za darmo z wszystkimi w Play (przez 30 dni od daty doładowania kwotą 30 zł i po wpisaniu odpowiedniego kodu. Szczegóły: http://www.playmobile.pl/pl/play-karta/promocje/stan-darmowy/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
theqatrick 0 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2010 Najlepszy w Play... Ale tylko jeżeli chodzi o internet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach