Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
xeed

Laptop 3500zł

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuję laptopa około 3500zł, chodzi mi o urządzenie głównie do gier(wiem że laptop za tyle nigdy nie dorówna normalnemu PC), więc powinien niezłą grafę( najlepiej dx10 i sm4.0), procek 2 rdzeniowy(raczej Intel) i 2GB(najlepiej 4 lub więcej) ram, zależy mi też na pojemnym dysku(ponad 200GB) ale 7200 a nie 5400 obr./min jeśli chodzi o jego mobilność i zużycie energii to nie planuję raczej korzystać z niego w drodze a po prostu przewozić z jednego miejsca do drugiego i normalnie podłączać do gniazdka,wolę raczej 15 calowe, nie interesują mnie bajery typu kamerka, czy napęd blue-ray (jednak ich obecność jeśli nie podbijają ceny mi nie przeszkadza), powinien mieć przyzwoitą sieciówkę, jeśli chodzi o system to najchętniej win xp pro lub bez win (jakoś mam alergię na vistę ale w ostateczności może być i z vistą)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HP dv5-1040ew

Ciężko coś lepszego znaleźć za te pieniądze...

Co do dysku to nie ta półka, żeby było wszystko i jeszcze dysk 7200 RPM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam się właśnie głównie nad tym hp i Samsung R560, co myślicie? może jakieś inne rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za taką kasę powoli za Dellem można się rozglądać. Może słabsze parametry, ale co Dell... :D

Fajny jest też Sony. Warto zwrócić uwagę na BlueRay'a :)

Z HP'ków najlepiej prezentuje się chyba model zaprezentowany prez Nerio.

Edytowane przez Tommy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HP Pavilion DV9500T

Osobiscie odradzam BD-RW. Mialem nagrywarka BD i jest BARDZO powolna przy nagrywaniu (x2 DVD+R).

Sprzedalem i kuilem DVD-RW. Na standard BD trzeba jeszcze poczekać TROCHE czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...