xeed 0 Zgłoś Napisano 7 Wrzesień 2008 poszukuję laptopa około 3500zł, chodzi mi o urządzenie głównie do gier(wiem że laptop za tyle nigdy nie dorówna normalnemu PC), więc powinien niezłą grafę( najlepiej dx10 i sm4.0), procek 2 rdzeniowy(raczej Intel) i 2GB(najlepiej 4 lub więcej) ram, zależy mi też na pojemnym dysku(ponad 200GB) ale 7200 a nie 5400 obr./min jeśli chodzi o jego mobilność i zużycie energii to nie planuję raczej korzystać z niego w drodze a po prostu przewozić z jednego miejsca do drugiego i normalnie podłączać do gniazdka,wolę raczej 15 calowe, nie interesują mnie bajery typu kamerka, czy napęd blue-ray (jednak ich obecność jeśli nie podbijają ceny mi nie przeszkadza), powinien mieć przyzwoitą sieciówkę, jeśli chodzi o system to najchętniej win xp pro lub bez win (jakoś mam alergię na vistę ale w ostateczności może być i z vistą) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Zgłoś Napisano 7 Wrzesień 2008 HP dv5-1040ew Ciężko coś lepszego znaleźć za te pieniądze... Co do dysku to nie ta półka, żeby było wszystko i jeszcze dysk 7200 RPM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeed 0 Zgłoś Napisano 11 Wrzesień 2008 zastanawiam się właśnie głównie nad tym hp i Samsung R560, co myślicie? może jakieś inne rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) Za taką kasę powoli za Dellem można się rozglądać. Może słabsze parametry, ale co Dell... Fajny jest też Sony. Warto zwrócić uwagę na BlueRay'a Z HP'ków najlepiej prezentuje się chyba model zaprezentowany prez Nerio. Edytowane 11 Wrzesień 2008 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makss911 0 Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2008 HP Pavilion DV9500T Osobiscie odradzam BD-RW. Mialem nagrywarka BD i jest BARDZO powolna przy nagrywaniu (x2 DVD+R). Sprzedalem i kuilem DVD-RW. Na standard BD trzeba jeszcze poczekać TROCHE czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SX16 0 Zgłoś Napisano 10 Luty 2009 Ten HP Pavilion dv5-1160ew jest wg. mnie bardzo dobry i sadze ze spełni Twoje wymagania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach