BIGger 0 Zgłoś Napisano 13 Maj 2008 Witam, dawno mnie tu nie bylo ;D Mam taki maly problem Mam film w formacie .mp4 i potrzebuje zapisac z niego osobno sciezke dzwiekową, najlepiej do postaci mp3, wav. Jakim programem do uczynic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmagdzinski 0 Zgłoś Napisano 13 Maj 2008 Nie pamietam czy taki format obsługuje Virtualdub ale warto zobaczyć Można jeszcze spróbować Video mp3 Extractor albo darmowym programem AoA Audio Extractor http://www.aoamedia.com/audioextractor.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 15 Maj 2008 Z problemem juz sobie poradzilem mi VD nie obslugiwał mp4, wiec tu zapytalem, a pozniej pod wplywem chęci i momentu weny, jakims konkwerterem przerobilem to na avi, a nastepnie VD i audio w pliku wav na dysku Dzięki za chęci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makss911 0 Zgłoś Napisano 24 Sierpień 2008 Tak na przyszłość. Łatwo można to zrobić przy pomocy Ulead Video Studio, bez konwertowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach