Waver 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2007 No i jak wrazenia ? Fajnie ze wreszcie wyszedl patch beta 2 rozwiazal pare bugow, ale i tak malo istotnych z calkosztaltem choc dodano cus takiego "- Będzie spadało morale napastników, którzy nie potrafią strzelić bramki od dłuższego czasu ", tego wczesniej nie bylo . Ja gram polska lige na trudnym poziomie i jak narazie bardzo ciezko, ledwo utrzymuje sie w pierwszej lidze, non stop kontuzje i te cholerne slupki... przez nie przegralem 3 mecze pod rzad grajac Wisla Krakow z Legia, Widzewem i Lechem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2007 A są jakieś poziomy? Ja gram Górnikiem Zabrze, 1 sezon środek tabeli, 2 mistrzostwo, a aktualnie (3 sezon) gram ćwierćfinał LM Ze słupkami problemów nie mam, bardziej drażnią mnie częste spalone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 14 Styczeń 2008 Mnie bardziej drażnią wyjątkowo nieskutecznie wykonywane rzuty rożne. Niezależnie od ustawienia poleceń indywidualnych zawodnicy rzadko strzelają bramki po wrzutkach z kornera. Ogólnie jednak gierka jest fantastyczna, ale jaka mogła być kolejna odsłona chyba najlepszego na rynku menadżera piłkarskiego. CM poza silnikiem meczowym (3D) nie może chyba konkurować z tak głęboko zakorzenionym w gatunku FM'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levis 0 Zgłoś Napisano 14 Styczeń 2008 W sumie na plus wyszły te wszystkie zmiany kosmetyczne, ładnie to teraz wszystko wygląda, no i szczerze mówiąc dochodzą teraz już takie rzeczy których raczej bym się nie spodziewał. Trochę lepiej teraz wszystko ogarnąć, zaczynając od zawodników do samego klubu. Ogólnie całkiem przyjemne wrażenie. A jeżeli komuś się podoba, to tak jak ja może sobie za grosze sprawić w jednej z wyprzedaży Aktualnie jest całkiem ciekawa jest chyba ta (link). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 14 Styczeń 2008 Z rożnymi nie jest znowu tak źle, obrońcy u mnie nawet pakują brameczki po wrzutach. A odnośnie CMa - daaawno nie grałem PS. Jakimi taktykami gracie? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 14 Styczeń 2008 Ja standardowym 4-4-2, czasem diamentem w pomocy, ale bardzo rzadko. Generalnie od początku dopieszczałem sobie tę taktykę pod swoich kopaczy i tym sposobem Górnik nie ma sobie równych na polskim podwórku. Na międzynarodowym różnie. Nie oszukuję, nie powtarzam meczy, dlatego różnie to bywa. Obecnie przegrałem półfinał LM z Man Utd... niech to szlag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2008 A nie sądzicie, że gapienie się na kropeczki biegające po boisku, jest zdziebko dziwne? Nie wiem. Nigdy nie lubiłem menagerów Wiem tylko, że mój brat zawsze jak w to gra to klnie jak szefc i rwie sobie włosy z głowy Ja osobiście stwierdzam, że FIFA jest o niebo lepsza ^^ Przynajmniej masz wpływ na wynik meczu, a nie losowo wygenerowany sukces, tudzież porażka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2008 A nie sądzicie, że gapienie się na kropeczki biegające po boisku, jest zdziebko dziwne?Hmmm, nie? Ja osobiście stwierdzam, że FIFA jest o niebo lepsza ^^ Przynajmniej masz wpływ na wynik meczu, a nie losowo wygenerowany sukces, tudzież porażka...Widać, że nigdy nie grałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2008 A tu się mylisz, bo grałem. Co prawda był to bardzo któtki epizod. Jakoś menager nie podbił mojego serca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2008 Fifa też jest dobra, aczkolwiek to dwie różne gry - strategia vs. zręcznościówka. Jeszcze odnośnie Fify - moja przygoda z tą pozycją skończyła się bodaj na wydaniu 05 (?). Od tego czasu jak miałem ochotę pograć w tego typu grę wolałem się ze znajomymi w PES na PSX2 pociupać Bo co pady to nie klawiatura, co PES to nie Fifa (od pewnego czasu bynajmniej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2008 FM i tak rządzi. Fify, PES'y owszem, są całkiem fajne, ale co manager, to manager. <całe mnóstwo ochów, achów i echów z zachwytu nad FM'em> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 23 Styczeń 2008 FM i tak rządzi. Fify, PES'y owszem, są całkiem fajne, ale co manager, to manager. <całe mnóstwo ochów, achów i echów z zachwytu nad FM'em>Doch! Ps. Jakieś perełki w sensie talenty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 28 Styczeń 2008 Hm. Cośtam znalazłem, potrzebuje jeszcze tygodnia, żeby zamknąć sesję i zaktywizuję się w tym temacie... (w innych zresztą też ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach