Gość Clamoor Zgłoś Napisano 17 Wrzesień 2008 Liza Minnelli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 19 Wrzesień 2008 Dobra, chyba nikomu się nie chce przeglądać wszystkich filmów w których zagrała... I nie na tym zabawa polega. Daj coś nowego... łatwiejszego może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 20 Wrzesień 2008 to był Kabaret ... sa pewne .. hmm kultuwe piosenki z tego filmu http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q ale widac za mało kultowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Zgłoś Napisano 20 Wrzesień 2008 Hellboy 2: Złota Armia. Swoją droga tak kiepskiego filmu dawno nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 21 Wrzesień 2008 jup, ano niestety tez sie zawiodłem chociaz Selma Blair prezentowała sie fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Zgłoś Napisano 21 Wrzesień 2008 (edytowane) Głupawa komedia dla nastolatków: http://img504.imageshack.us/my.php?image=eugenefh3.jpg Clamoor zapomniałeś o punktacji. Tommy - 37 Havoc - 23 Jawtek - 17 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Clamoor - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 6 Xardas - 5 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 2 Edytowane 21 Wrzesień 2008 przez Overcloced Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 21 Wrzesień 2008 wiem wiem...nei pamietam...zaraz...supersamiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Zgłoś Napisano 21 Wrzesień 2008 He, he widzę, że się znasz na głupawych komediach dla nastolatków. Tommy - 37 Havoc - 24 Jawtek - 17 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Clamoor - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 6 Xardas - 5 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 26 Wrzesień 2008 Cały czas czułem że o którymś topiku zapomniałem [p.s. cholera PW to nie ma? ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2008 american pie 2 oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2008 Ano Tommy - 37 Havoc - 24 Jawtek - 17 MANIAK - 16 M@Ly - 10 Clamoor - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 6 Xardas - 5 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2008 trzeba nadgonić bo spadłem z pudła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2008 (edytowane) You Don't Mess with the Zohan ... nie wiem czym zgrzeszyłem ... ale ten film był pokutą xD P.S. w moim zabójczym tempie własnie wbiłem 3setnego posta mimo ze za chwile mina 3 lata mi na tym forum ... xD Edytowane 30 Wrzesień 2008 przez Clamoor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 1 Październik 2008 I dlateog nawet nie tykam tego filmu. Jakoś charakteryzacja Sandlera mnie odrzuca Warte czy nie warte obejrzenia tak naprawde? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 1 Październik 2008 nawet sie nie zbliżaj, czegos tak beznadziejnego od lat nie widziałem, Zoolander był lepszy nawet :| mimo ze to szmira nad szmiry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2008 eee tam... byłem na tym z dziewczyną i nawet się uśmialiśmy, tylko wqrwiał strasznie pokaleczony angielski którego używali. oczywiście odpowiedź poprawna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 2 Październik 2008 wdg mnie humor tam był na żenującym poziomie Jak chce sie pośmiać (i posłuchac ładnego angielskiego ) to oglądam to: oczywiscie to kolejna zagadka Tommy - 37 Havoc - 24 Jawtek - 17 MANIAK - 16 Clamoor - 11 :] M@Ly - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 6 Xardas - 5 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 2 Październik 2008 Monty Python jakiś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 3 Październik 2008 Jak najbardziej ... nie trzeba podawac który dokładnie ale fajnie by było jakby ktoś podał np nazwe skeczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 3 Październik 2008 Diabolical laughter? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 4 Październik 2008 bys chociaż googli uzył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 4 Październik 2008 Coś takiego mi się wyświetliło: The Spanish Inquisition Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Zgłoś Napisano 4 Październik 2008 no brawoo za uzywanie googli punkcik a jak ktos nie zna to polecam :] NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again. Tommy - 38 Havoc - 24 Jawtek - 17 MANIAK - 16 Clamoor - 11 :] M@Ly - 10 AndrzejSnk - 7 Sorek - 6 Xardas - 5 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi