Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Gość eloziom34

PC Centre aktywne?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość eloziom34

Witam. Trafiłem tutaj, nawet już coś pisałem na forum ale tak wchodzę co dzień, zaglądam na forum i się zacząłem zastanawiać.

Czy strona jest aktywna? Bo wygląda jak witryna dawno porzucona, która istnieje ciągle pod tym adresem tylko dlatego że leży na darmowym serwerze, z którego jej nikt nie wyrzucił. Jeśli ktokolwiek tu jest i strona żyje to proszę o info bo nie chcę produkować się na cmentarzysku.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... oczywiście strona istnieje, choć z przyczyn wakacyjnych widać na niej pewien przestój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to widać chociażby na przykładzie "Doniesień z kraju i ze świata" wakacje trwają już od kwietnia :|. Nie oszukujmy się, ostatnimi czasy na stronie i na forum grasują tylko zombie i inni nieumarli. Może pora coś z tym zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ robimy robimy i już niedługo przedstawimy to co "narobiliśmy"... cierpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
(...) na forum grasują tylko zombie i inni nieumarli (...)

Buuu, ale nas Sammuś nazwałeś... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku ze zmianami jakie mają nastapić jest to tzw cisza przed burzą :).Jako że doniesienia ze świata i z kraju nie są przewidziane w przyszłości ten dział jest nieco zaniedbany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dział "Doniesienia ze świata" jest mocno zaniedbany, a w zasadzie już w ogóle nie przykładamy do niego uwagi, ponieważ - jak wspomniał Qdi - w nowej wersji portalu zostanie on usunięty (o ile pamiętam, Sammy był jednym z jego przeciwników, mam nadzieję, że ta decyzja jemu i innym Użytkownikom się spodoba :)). Dzięki temu nowa odsłona portalu będzie czysto technologiczna, a tym samym koncepcja metemportalu pójdzie - przynajmniej na razie - w odstawkę, ponieważ żeby profesjonalnie zajmować się dwoma zupełnie innymi działkami tematycznymi trzeba poświęcić dużo energii.

Więcej informacji na temat nPCC (nazwa kodowa) póki co nie zdradzimy - czeka nas jeszcze masa pracy :) Mam nadzieję, że na efekt nie będzie trzeba czekać zbyt długo, choć po drodze pojawiało się sporo problemów - liczę, że teraz będzie ich mniej :) Póki co podstawowy problem części redakcji (w tym niestety mój także) stanowi chroniczny brak czasu. Tymczasem zachęcam do pisania na forum (tymbardziej, że o naszym forum była krótka i pozytywna wzmianka na łamach Chipa :)).

P.S. Sammy, co proponujesz ad. zrobienia z tym (czym? kim? - jeśli mowa o zombie) coś? Bo nie bardzo rozumiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eloziom34

no to moze by wylaczyc/usunac te doniesienia juz teraz, bo statystyczny odwiedzajacy widzac pod szyldem swiezych doniesien ze swiata date sprzed kilku miesiecy robi automatycznie w tyl zwrot...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko w takim układzie powstanie nam wielka dziura, którą póki co nie ma czym wypełnić :( A lidów aktualności rozciągniętych na całą szerokość nie czytałoby się dobrze, zwłaszcza że jest to strona główna. Obecna szerokość (ok. 400 px na stronie głównej i ok. 600 px na stronie z pełną treścią) to moim zdaniem wartości optymalne do wygodnego przyswajania sobie treści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie głównej w miejsce wiadomości ze świata/dla biznesu już teraz umieściłem nowość, jaka miała być wprowadzona w nowej odsłonie serwisu: pole z najnowszymi wpisami na blogu/wątkami na forum. Mam nadzieję, że okaże się przydatne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eloziom34

no prosze, jednak sie dalo cos zrobic :) tak o wiele lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na stronie głównej w miejsce wiadomości ze świata/dla biznesu już teraz umieściłem nowość, jaka miała być wprowadzona w nowej odsłonie serwisu: pole z najnowszymi wpisami na blogu/wątkami na forum. Mam nadzieję, że okaże się przydatne :)
Fajny pomysł, sprawdził się zresztą dotychczas na wielu stronach. Na plus :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...