GrzegorzPPP 0 Zgłoś Napisano 16 Luty 2007 Tak jak w temacie podłączyłem telefon z kompem ściągłem Nokia PC suite wziąłem żeby wykryło telefon i coś się spieprzyło. Teraz jest tak, ze telefon włącza się tylko na moment, właściwiem to widać podświetlenie ekranu przez jakąś sekundę a później gaśnie. Bateria na 100% jest sprawna bo sprawdzałem na innym telefonie. Baterii nie da się naładować (nie widać żeby się ładowała) Co w związku z tym mam zrobić?? Czy na gwarancji uznają mi to?? W razie czego mówić serwisowi, żę podłączałem telefon do kompa?? Kabel jest oryginalny nokii. Telefon to nokia 6020. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 17 Luty 2007 Po pierwsze edytuj posta bo przekleństwa nie są milewidziane. Po drugie gwarancja. Oczywiście możesz powiedzieć, że podłączyłeś, za pomocą oryginalnego(!) kabla, telefon do kompa i użyłeś oryginalnego(!) narzędzia nokii. Ale chyba tylko serwis. Ewentualnie we własnym zakresie (prawdopodobnie utrata gwarancji) zmiana softu w telefonie. Powinno pomóc ale gware stracisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi