Knicz 0 Zgłoś Napisano 4 Luty 2007 Istnieje jakiś program kalendarz w którym mógłbym dodawać notatki które w jakiś sposób dawałby o sobie znać w danym terminie, bądź odliczał czas do jakiejś daty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 4 Luty 2007 A w Outlooku nie ma czegoś takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 5 Luty 2007 owszem ze istnieje,Kalendarz xp. Poza tym polecam usługę Google Calendar, nawet wysyła sms z przypomnieniem! ) free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amarax 0 Zgłoś Napisano 9 Luty 2007 Gogle Calendar jest dobry, sam korzystałem swojego czasu. Wszystko jest fajnie zaprojektowane (w AJAX'ie). Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mir123bych 0 Zgłoś Napisano 3 Marzec 2007 Gogle Calendar jest dobry, sam korzystałem swojego czasu. Wszystko jest fajnie zaprojektowane (w AJAX'ie). Polecam i do tego darmowe sms po prostu raj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Zgłoś Napisano 3 Marzec 2007 nom testuje to i powiem ze jestem szalenie zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach