Tommy 6 Zgłoś Napisano 4 Luty 2008 http://wptv.wp.pl/news.html?wid=9626249&am...mp;ticaid=154d3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 5 Luty 2008 Od kiedy alkoholowy absynt budzi halucynacje? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 5 Luty 2008 Od kiedy alkoholowy absynt budzi halucynacje? :|A nie budzi? I jest bezalkoholowy? Nie znam się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 6 Luty 2008 Jest chyba jakis z dodatkiem srodkow odurzajacych, te moze i wywoluje halucynacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MajsterBrick 0 Zgłoś Napisano 20 Czerwiec 2016 Aż dziw, że taki temat poszedł w niepamięć. Pozdrowienia znad szklaneczki burbonu. Zwykłe whisky się chowają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
janek256s 0 Zgłoś Napisano 22 Czerwiec 2016 Ja mam bardzo plebejski gust, w żadnym wypadku nie nazwałbym się smakoszem. Nie mam ulubionych, droższych trunków. Lubię piwo, cydr, wódkę w dobrym drinku i to tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi