Knicz 0 Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2006 aha ;] Knicz - 16 Sammy-s - 10 Clamoor - 7 Tommy - 6 EF - 6 Firekage - 6 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2006 Pompeje? (Legenda Wezuwiusza)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2006 Ni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2006 Może Age of Mythology, ale też pewnie nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2006 Jak ja daje to mam wrzucać łatwe screeny , a jak wy to zawsze jakieś strategie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2006 Jak ja daje to mam wrzucać łatwe screeny , a jak wy to zawsze jakieś strategie ;/ Dlaczego do Sammy-s mówisz za dwoch? On jeszcze nie ma osiemdziesiątki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2006 Jak ja daje to mam wrzucać łatwe screeny , a jak wy to zawsze jakieś strategie ;/ Buahaha - to żart? No więc proszę państwa od dzisiaj gry się dzielą na łatwe do odgadnięcia i na strategie Zgadujcie dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czintos 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2006 Caesar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2006 nie, ale ideologicznie blisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2006 Dobra kurde, dosyć tego - powiedz co to, dolicz dobie punkt i wrzuć coś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2006 Glory of the Roman Empire Knicz - 16 Sammy-s - 11 Clamoor - 7 Tommy - 6 EF - 6 Firekage - 6 Michał - 3 DvD - 2 Qba - 2 Havoc - 2 Termi - 1 Hildek - 1 AndrzejSnk - 1 MANIAK - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2006 Piratesi Sida Mayersa. Wersja pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 30 Wrzesień 2006 bingo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 A wiec: Prosze o pelny tytul. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 Superbike 200coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 moto GP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 W sumie powinienem powiedziec tak....ale dokladnie jaka czesc. Jesli nie odpowiesz to tez zadawaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 trzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 trzy W sumie nie do konca. O 24 podam dokladny tytul i nowego screena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 Moto GP 3: The Ultimate Racing Technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firekage 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2006 Zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Zgłoś Napisano 3 Październik 2006 http://www.gry-online.pl/.%5Cgaleria%5Cgal...C1182465703.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 3 Październik 2006 Age Of Empires 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach