BIGger 0 Zgłoś Napisano 18 Czerwiec 2006 Dodam tez pare fotek ktore dzisiaj zrobilem, bez zadnych wiekszych staran, bez obrobki, nie sa dobre, wiem, nie musicie mnie krytykowac! ; P tyle ; ) Pozdrowienia dla wszystkich ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 18 Czerwiec 2006 Z truskawkami najlepsze, do reszty mam sporo zastrzeżeń, ale ogólnie wporzo(oprócz ostatniego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 18 Czerwiec 2006 http://img277.imageshack.us/img277/7658/p10209745so0kf.jpg <{POST_SNAPBACK}> według mnie najlepsze tyle że ja się nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Zgłoś Napisano 18 Czerwiec 2006 Aha, chcialbym dodac, ze te niewyrazne tło z tylu to specialnie ; ) Podoba mi sie wlasnie taki efekt na zdjeciu, gdzie widac jeden obiekt wyostrzony i z tylu tło z lekkim blurem ; ) Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2006 taki efekt nazywa się Deep Of Field ;-) czyli DOF. Generalnie najlepsze foto ogólem pod każdym względem to pierwsza fota z kwiatkiem, nie mogę napisać, że jest nietuzinkowa bo to bardzo znany motyw, ale dobre zdjęcie. Reszta taka sobie, no może truskawka będzie na drugim miejscu ;-) jakiego aparatu uzywasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Zgłoś Napisano 30 Czerwiec 2006 Aparatu siostry ; ) Jesto Lumix, ale który to dopisze jak sie dowiem ; ) Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
_kuba 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2006 fajne jest to z cytrynką tylko zrob je na wiekszej ogniskowej z ciut dalsza wtedy pole widzenia sie zmniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BIGger 0 Zgłoś Napisano 25 Grudzień 2008 Hej hi hallo. Odswiezam ten stary wątek, bo okropnie potrzebne mi sa te zdjecia. Jednak 2 z nich (te na ktorych najbardziej mi zalezy) zostaly usuniete z imageshacka. Jesli ktokolwiek ma zdjecie ze stokrotka i cytrynką na kompie (przypadkiem, specialnie, z jakiegokolwiek innego powodu), bardzo, BARDZO prosiłbym o to, zeby wrzucil je tu... Z góry, BARDZO dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi