Gość Clamoor Zgłoś Napisano 21 Lipiec 2006 Freeciv, Stara dobra cywilizacja tylko w wydaniu online, free i open source jak ktos ma ochote pograc pm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 21 Lipiec 2006 America's Army Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpump 0 Zgłoś Napisano 25 Luty 2017 Witajcie Najlepsze ja mmorpg w ktorych wcielasz sie w role kogos kim chcialbys byc oraz tworzysz gildie z kumplami razem robicie crafting raidy bossy World Of Warcraft teraz bedzie polska produkcja Gloria Victis Jezeli poszukujecie w/w gier oraz innych moge polecic wam strone https://www.g2a.com/r/user-57bf16fbb6699 Znajdziecie tam gry stare i nowe na kazda platforme w mega promocjach 100% legalnie i szybko Goraco polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwuspadowy 0 Zgłoś Napisano 28 Maj 2017 Chivarly <3 Masowe walki na miecze to jest coś Grał ktoś w tę "magiczna" wersje Chivarly - Mirage? Chętnie bym poznał opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oresor 0 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2017 Moim zdaniem WoW nie ma sobie równych i ciężko będzie innej grze go pobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roleczka8 0 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2017 Polecam serdecznie wszystkim stare Heroesy 3 ! Nie dość, że to świetne wspomnienie lat młodości, to dodatkowo ciągle super grywalna strategia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Nowak 16 Zgłoś Napisano 6 Lipiec 2017 Pod update H1Z1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rude_dude234 1 Zgłoś Napisano 21 Wrzesień 2017 Ja dla mnie to albo WoW albo LoL, w te dwie najczęściej i najdłużej się łupało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rude_dude234 1 Zgłoś Napisano 29 Wrzesień 2017 Pamiętam, jak zagrywałem się w Quake 3 z kolegami Kurcze, narobiliście mi ochotę n odświeżenie tytułu. Gra ktoś jeszcze? Można znaleźć ludzi na serwerach? Do tego ostatnio ciągnie mnie do jakiegoś dobrego MMO. Myślicie, że platforma MMO RPG http://mmorpg.biz.pl/ okaże się strzałem w dziesiątkę? Warto zrzeszyć graczy w jednym miejscu. Jest wtedy gdzie i z kim grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach