Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
M@Ly

Galeria M@Ly

Rekomendowane odpowiedzi

Mmmm Lesio :D Takie fajne ujęcie, jak big łyk :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pomostem i drugim leszkiem dość fajne, reszta takie sobie. Szkoda, że z komórki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z pomostem i drugim leszkiem dość fajne, reszta takie sobie.

Pomost - nawet fajny - tylko tutaj widac braki techniczne i fotografa i aparatu :( a szkoda bo fotka mogłąbybyć ciekawa.

drugi leszek - ujdzie

reszta - nic ciekawego :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PF lol, z taka ogromna krytyka to sie schowaj ;] moderatorze tweaka, dzialu fotografia, co ja takiego niedoswiadczonego w ujeciu zrobilem? Moim zdaniem jest zajebisss, i to jest najwazniejsze, ze mi sie podoba ;]. A takie ogromne slowa, jak reszta taka sobie, to pf ;] :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powtórzyłem słowa darka_dade

A co niedoświadczonego zrobiłeś ? Wybacz ale trzy fotki pod rząd chmur ... to nic interesującego

http://onephoto.net

http://plfoto.com

Wrzuć je tam a sam się przekonasz o czym mówię ;]

P.S. Rozumiałbym Twoje słowa "schwaj się" gdyby moja opinia była sprzeczna od innych ... a tak nie jest - a więc skoro wszyscy w okół Ci mówią , że są złe to chyba są ... Ewentualnie możemy uznać powiedzienie O gustach się nie dyskutuje :] I skoro Tobie się podoba to OK ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PF lol, z taka ogromna krytyka to sie schowaj ;] moderatorze tweaka, dzialu fotografia, co ja takiego niedoswiadczonego w ujeciu zrobilem? Moim zdaniem jest zajebisss, i to jest najwazniejsze, ze mi sie podoba ;]. A takie ogromne slowa, jak reszta taka sobie, to pf ;] :D.

Spokojnie...

Jeżeli nie zależało by Ci na naszym zdaniu to bys tutaj fotek nie umieszczał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jo, ale Wy to inaczej odbieracie, i Darek mnie nie uspokajaj ;], jestem spokojny, ja tak gadam w strone smiechu/zartu, ale odebiracie to jako opiernicz, fajnie, ze gadacie, ale chmury mi sie podobaja :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe fotoski z wycieczki po miescie, i uchwyceniu BMW Z3 sasiada :). Ma uslugi pogrzebowe, niezle nie ? :)

dsc002764gq.th.jpg

dsc002793fa.th.jpg

dsc002775fc.th.jpg

dsc002781xe.th.jpg

dsc002805pv.th.jpg

dsc002814qv.th.jpg

I co, ladny nie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ma wieśniacki bagażnik :P i ten profil opon...a fujjj totalnie nie pasuje taki wysoki profi d takiego samochodu [; ja wiem drogi..ale jak już się kupiuje taki samochód to stawia się go na ładnych felach ;) Zresztą nigdy w życiu nie kupił bym takiego BMW :)

Po za tym co on tam ma za silnik ? pewnie 1.8 ;) Chociaż widze tam emblemat M-Power to M-ka napewno to to nie jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do fury zgadzam się z DeJotem ... wieśniacka taka :D szkoda, że nie ma "vinyli" czyli naklejek .. o wtedy to by była wieś :D

K750i

world2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam mi to BMW sie podoba, bo to BMW Z3, a to, ze koles ma bagaznik to tylko o nim swidczy, zarabista ta furka, mi sie podoba...

A tutaj nowa :).

dsc002828wk.th.jpg

dsc002835uy.th.jpg

dsc002845jv.th.jpg

i? ;]

BTW. za wynajecie tego auta na wesele koles sobie liczy 1.500 zl ;] ( za dojechanie do kosciola, i do miejsca gdzie odbywa sie wesele) ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i chyba jeszcze do sali weselnej :P

A poza tym jest ohydny :P Kolor taki że gały wypala :D Nadwozie tez mi w guscie nie lezy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chevy Impala fajmniejszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko , mimo ślubu ... pedalskim wozem bym się nie woził :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym Zmienic nazwe tematu na: Galeria M@Ly - bo sam nie potrafie :|.

Zdjecia teraz beda robione Canonem a530.

got4dl7.jpg

got2oq9.jpg

got1zq4.jpg

pracalo7.jpg

2lc6.jpg

1lp4.jpg

I co ? Jak teraz wrazenia? Niektore pomysly z inspiracji Maciec'kiego :). Np. Woda + przedmiot :P :D.

Pzdr. prosze o opinie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi tam sie NOkia conn... podoba :D Za poczucie humoru i pomysł 10/10 :D

Ale fakt, karty świetne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem, że może byłyby ładne, ale MaciekCi nam tu za wsyokie progi stawia. Do jego fotek Twoim niestety daleko, ale ogólnie jest ok, jak to mówię - sam bym ładniejszych napewno nie wygenerował ;) A karty faktycznie też mi się najbardziej z dotychczasowych podobają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za komentarze, i za pomoc przy edycji nazwy, ale nazwy niesty nie moge zmienic. Moze tylko moderatorzy moga :)?

Dla ludzi malo spostrzegawcych chcialbym zauwazyc iz, na kartach sa same serca i numery skladajaj sie w nazwe "LOVE" :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karty są bardzo dobre, reszta średnio mi się podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karty super, reszta bardzo średnia. Te ostatnie to przekombinowane :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...