Tommy 6 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2006 Mmmm Lesio Takie fajne ujęcie, jak big łyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2006 Z pomostem i drugim leszkiem dość fajne, reszta takie sobie. Szkoda, że z komórki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2006 Z pomostem i drugim leszkiem dość fajne, reszta takie sobie. <{POST_SNAPBACK}> Pomost - nawet fajny - tylko tutaj widac braki techniczne i fotografa i aparatu a szkoda bo fotka mogłąbybyć ciekawa. drugi leszek - ujdzie reszta - nic ciekawego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2006 PF lol, z taka ogromna krytyka to sie schowaj ;] moderatorze tweaka, dzialu fotografia, co ja takiego niedoswiadczonego w ujeciu zrobilem? Moim zdaniem jest zajebisss, i to jest najwazniejsze, ze mi sie podoba ;]. A takie ogromne slowa, jak reszta taka sobie, to pf ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2006 Powtórzyłem słowa darka_dade A co niedoświadczonego zrobiłeś ? Wybacz ale trzy fotki pod rząd chmur ... to nic interesującego http://onephoto.net http://plfoto.com Wrzuć je tam a sam się przekonasz o czym mówię ;] P.S. Rozumiałbym Twoje słowa "schwaj się" gdyby moja opinia była sprzeczna od innych ... a tak nie jest - a więc skoro wszyscy w okół Ci mówią , że są złe to chyba są ... Ewentualnie możemy uznać powiedzienie O gustach się nie dyskutuje :] I skoro Tobie się podoba to OK ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2006 PF lol, z taka ogromna krytyka to sie schowaj ;] moderatorze tweaka, dzialu fotografia, co ja takiego niedoswiadczonego w ujeciu zrobilem? Moim zdaniem jest zajebisss, i to jest najwazniejsze, ze mi sie podoba ;]. A takie ogromne slowa, jak reszta taka sobie, to pf ;] . <{POST_SNAPBACK}> Spokojnie... Jeżeli nie zależało by Ci na naszym zdaniu to bys tutaj fotek nie umieszczał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 5 Kwiecień 2006 Jo, ale Wy to inaczej odbieracie, i Darek mnie nie uspokajaj ;], jestem spokojny, ja tak gadam w strone smiechu/zartu, ale odebiracie to jako opiernicz, fajnie, ze gadacie, ale chmury mi sie podobaja . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 3 Maj 2006 Nowe fotoski z wycieczki po miescie, i uchwyceniu BMW Z3 sasiada . Ma uslugi pogrzebowe, niezle nie ? I co, ladny nie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 3 Maj 2006 Moze byc. Ale zdjęcia takie sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 4 Maj 2006 Ale ma wieśniacki bagażnik i ten profil opon...a fujjj totalnie nie pasuje taki wysoki profi d takiego samochodu [; ja wiem drogi..ale jak już się kupiuje taki samochód to stawia się go na ładnych felach Zresztą nigdy w życiu nie kupił bym takiego BMW Po za tym co on tam ma za silnik ? pewnie 1.8 Chociaż widze tam emblemat M-Power to M-ka napewno to to nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 4 Maj 2006 Co do fury zgadzam się z DeJotem ... wieśniacka taka szkoda, że nie ma "vinyli" czyli naklejek .. o wtedy to by była wieś K750i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 E tam mi to BMW sie podoba, bo to BMW Z3, a to, ze koles ma bagaznik to tylko o nim swidczy, zarabista ta furka, mi sie podoba... A tutaj nowa . i? ;] BTW. za wynajecie tego auta na wesele koles sobie liczy 1.500 zl ;] ( za dojechanie do kosciola, i do miejsca gdzie odbywa sie wesele) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 i chyba jeszcze do sali weselnej A poza tym jest ohydny Kolor taki że gały wypala Nadwozie tez mi w guscie nie lezy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Chevy Impala fajmniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 No no, śliczny. To to rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Mimo wszystko , mimo ślubu ... pedalskim wozem bym się nie woził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 Chcialbym Zmienic nazwe tematu na: Galeria M@Ly - bo sam nie potrafie :|. Zdjecia teraz beda robione Canonem a530. I co ? Jak teraz wrazenia? Niektore pomysly z inspiracji Maciec'kiego . Np. Woda + przedmiot . Pzdr. prosze o opinie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 + z wieczoru foteczka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 Chcialbym Zmienic nazwe tematu na: Galeria M@Ly - bo sam nie potrafie :|. W pierwszym poscie edytuj -> pełna edycja --> zmieniasz --> zatwierdz (przed chwilą sprawdzam i działa ) http://img469.imageshack.us/img469/6345/img1649oh7.jpg - według mnie najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 A mi tam sie NOkia conn... podoba Za poczucie humoru i pomysł 10/10 Ale fakt, karty świetne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 Powiem, że może byłyby ładne, ale MaciekCi nam tu za wsyokie progi stawia. Do jego fotek Twoim niestety daleko, ale ogólnie jest ok, jak to mówię - sam bym ładniejszych napewno nie wygenerował A karty faktycznie też mi się najbardziej z dotychczasowych podobają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 Dzieki za komentarze, i za pomoc przy edycji nazwy, ale nazwy niesty nie moge zmienic. Moze tylko moderatorzy moga ? Dla ludzi malo spostrzegawcych chcialbym zauwazyc iz, na kartach sa same serca i numery skladajaj sie w nazwe "LOVE" . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 7 Listopad 2006 Karty są bardzo dobre, reszta średnio mi się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 10 Listopad 2006 Karty super, reszta bardzo średnia. Te ostatnie to przekombinowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi