Tommy 6 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 No fajny, szkoda tylko żę na obrzeżach zdjęcia widać skrawek kwiatka(źle skadrowayny!) <{POST_SNAPBACK}> Dokładnie o to mi chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 17 Maj 2006 http://darek.pccentre.pl/dejot.jpg Mocz beter <{POST_SNAPBACK}> beter beter Mogłem i wyciąc, ale mi się nie chciało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 17 Maj 2006 Mogłem i wyciąc, ale mi się nie chciało Przyznaj się, że nie wpadłbyś na ten pomysł a nie ściemniasz. ;] Gdybyś o tym pomyślał to już za czasu robienia fotki byś miał lepszy kadr. Fotka DeJot + kadrowanie Darka = Najs fota :] P.S. A ja myślałem, że celowo dałeś F4.0 aby uzyskać taki efekt - ani za mała, ani za duża GO a tu patrzę - "Exposure : Auto" ... szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 17 Maj 2006 Przyznaj się, że nie wpadłbyś na ten pomysł a nie ściemniasz. ;] Gdybyś o tym pomyślał to już za czasu robienia fotki byś miał lepszy kadr. Fotka DeJot + kadrowanie Darka = Najs fota :] P.S. A ja myślałem, że celowo dałeś F4.0 aby uzyskać taki efekt - ani za mała, ani za duża GO a tu patrzę - "Exposure : Auto" ... szkoda. <{POST_SNAPBACK}> Nie miał bym bo makro od 4cm...a wyzej też był już kawałek nastepnego kwiatka Mi tam chodzi o kwiatka a nie o reszte Pewnie, że Auto..do manuala się nie nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 17 Maj 2006 Fotka ładna, ale jakoś najbardziej mi się pierwsza podobała, ciekawe te szyszki były A tak wogóle to jaki jest ten twój cyfrak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 17 Maj 2006 Fotka ładna, ale jakoś najbardziej mi się pierwsza podobała, ciekawe te szyszki były A tak wogóle to jaki jest ten twój cyfrak? <{POST_SNAPBACK}> srebrny... Canon A510 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 18 Maj 2006 Nie miał bym bo makro od 4cm...a wyzej też był już kawałek nastepnego kwiatka Mi tam chodzi o kwiatka a nie o reszte Pewnie, że Auto..do manuala się nie nadaje <{POST_SNAPBACK}> EEEeee ja tylko tak marudzę bo fota ładna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 27 Maj 2006 Jeszcze znalalzłem jakieś 2 starsze fotki niestety góra trochę ucięta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 28 Maj 2006 Zarabisty efekt w 1 fotce, ten motyw karuzeli ( czy co to tam jest), najs, very well . Gratuluje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 28 Maj 2006 Zarabisty efekt w 1 fotce, ten motyw karuzeli ( czy co to tam jest), najs, very well . Gratuluje... <{POST_SNAPBACK}> wyglada jak jakis diableski młyn a co do fot to nawet nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 28 Maj 2006 To jest koło na rzece które napędza taki stary młyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2006 Jeszcze wygrzebałem 2 foty kwiatów robione chyba tego dnia co ten wcześniejszy. nie umiem fotoszopować - bo tak bym je pewnie ulepszył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 20 Sierpień 2006 I bardzo dobrze, nie uznaje zmienianego zdjęcia w jakimkolwiek programie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi