Qba 4 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 Nie wiem czy miłe, ale napewno wdzięczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Zgłoś Napisano 9 Luty 2006 Jak dla mnie kawałek Natury pokazany bardzo pięknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 11 Marzec 2006 Kolejny zestaw zdjęć Proszę o opinię... To co zawsze Kolejny odwiedzony zameczek Ciekawe drzewo To zdjęcie mi się podoba Powiedzcie co myślicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 11 Marzec 2006 Zamek bardzo fajny, szkoda, że trochę uciąłeś tę wieżę. Tak to by bylo fenomenalne. Reszta w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2006 Dziś troszkę inna tematyka Zamek Kliczków A to nadal nie pamiętam, jakiś pałacyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2006 Pierwsze super. Szkoda tylko, ze sa samochody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2006 No niestety, ale i tak spoko wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2006 No ladne. W pierwszym rzeczywiscie samochody psuja urok zdjecia, bo cala uwaga skupia sie na nich, i nie pasuja stylowo do zamku. Gdyby byla tam kareta,to by bylo nice . A drugie, hm, szkoda,ze taki dziki trawnik . Ale ogolnie naprawde ladnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2006 Trawnik dziki bo to dworek opuszczony łądnych parę lat temu. Niezłe tam chaszcze były. A dwortek stoi i niszczeje bo nikt go nie wziął w posiadanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Ha a teraz świeżutkie zdjęcia. Muszę się pochwalić, że byłem na Święta Wielkanocne w Danii cały tydzień Całą Kopenhage zwiedziłem i nietylko Narobiłem trochę zdjęć więc proszę o ocenę jak zwykle Piękny, stary młyn w wiosce zachowanej w "starym stylu" Tu kombinowałem i wyszło coś takiego Hmm to w parku rozrywki "Tivoli" w Kopenhadze Widok na Morze Pólnocne O ile się nie myle, są to krokusy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Pierwsze troche niedoswietlone, drugie hmmm nie wiem takie sobie , trzecie zle wykadrowane, czwarte chyba rozmyte ale w porzadku i piąte na koniec ładne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Gwoli scislosci, gdzie Qba i Darek_dade mieszkacie? Czy tak czesto zwiedzacie swiat, ze w takim miejscach macie fotki? BTW Qba najs, naprawde mi sie podobaja... Gratuluje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Ja obecnie rezyduję w Łodzi A wyjazd do Danii to dlatego że mam taką kochaną kuzynke (buźka dla niej :* ) PS. Thx za ocene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 6 Maj 2006 Gwoli scislosci, gdzie Qba i Darek_dade mieszkacie? Czy tak czesto zwiedzacie swiat, ze w takim miejscach macie fotki? <{POST_SNAPBACK}> Wiesz się nie pije (za duzo) to sie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 7 Maj 2006 Wiesz się nie pije (za duzo) to sie ma <{POST_SNAPBACK}> OT Mieszkasz w USA tak? Patrze na sygnature... Mozesz sie odezwac na GG: 7793756 ? Chcialbym sie dowiedziec, co i jak,bo jak najszybciej chce sie wyniesc z Polski... /OT Sry za OT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
furman 0 Zgłoś Napisano 8 Maj 2006 Zdjęcie Dania1.jpg mi sie najbardziej podoba idealnie nadaje sie na tapete... bardzo ładnie Qba nie znałem cie z tej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 8 Maj 2006 Właśnie po to zrobiłem zdjęcie skrzydła tego młynu. Jest takie inne i nadaje się na pulpit, fantazja... (Darkowi się nie podoba ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 8 Maj 2006 Mieszkasz w USA tak? Patrze na sygnature... Mozesz sie odezwac na GG: 7793756 ? Chcialbym sie dowiedziec, co i jak,bo jak najszybciej chce sie wyniesc z Polski... <{POST_SNAPBACK}> Poki co radziłbym postudiować mape ze szczególnym zwróceniem uwagi gdzie Toronto jest położone Właśnie po to zrobiłem zdjęcie skrzydła tego młynu. Jest takie inne i nadaje się na pulpit, fantazja... (Darkowi się nie podoba ) <{POST_SNAPBACK}> Bo ja się nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 9 Maj 2006 Kolejna porcja zdjęć z Danii (oprócz tego pierwszego) Zachód słońca (nietypowy?) - bardzo mi się podoba to zdjęcie Woda Hmmmm.... Latarnia morska nad Morzem Północnym. Trochę przechylone zdjęcie ale fajne, zobaczcie jak wiatr(wiało jak niewiem:) ) położył trawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 9 Maj 2006 Pierwsze ładne; drugie mi sie nie podoba bo nawet ciezko powiedziec co to przedstawia; trzecie jest troche przechylone, ale ladne; czwarte super, przechylenie dodaje tylko uroku bo wygląda tak jakby wiatr mial zaraz zdmuchnać tę latarnie. Ostatnie jak zwykle najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 10 Maj 2006 Mam sporo zaległości w ocenianiu zdjęć Qby Ograniczę się więc do wskazania kilku najlepszych: - z postu http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=150350&st=20# zdjęcia 2 i 4 (super!) - a z http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=150350&st=20# zdjęcia 1, 3 i 5 - z http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=150350&st=40# zdjęcia 1 i 2 W sumie wszystkie są fajne, ale te wskazane podobają mi się najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 Z powodu braku zainteresowania(normalka-tutaj ludzie się udzielają tylko na testowym) zamieszczam ostatnie 2 zdjęcia Dania: Tutaj Morze Połnocne łączy się z Cieśniną.... Trawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 Pierwsze za ciemne i chaos, trawka za banalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 <wali głową w ściane>no comment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
furman 0 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 Nie wiem gdzie tam masz chaos wrecz przeciwnie jest bardzo "ciche" i pelne spokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi