Qba 4 Zgłoś Napisano 19 Grudzień 2005 Też chce coś pokazać Postaram się zamieszczać najlepsze jakie mam Proszę o komentarze. Skromna część 1 z sesji ogródkowej z lata tego roku:) Gra cieni Z góry wygląda śmiesznie.... ....a z boku jak prawdziwy kwiat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 20 Grudzień 2005 Ładne fotki, pierwsza dziwnie, acz ciekawie oświetlona. Na pozostałych dwóch tło z kolei trochę prześwietlone jest. Ogólnie to ok! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 20 Grudzień 2005 1. drugiego kwiatka w życiu nie widziałem 2. fajne zdjęcia, ale 3. czemu tak mało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 20 Grudzień 2005 Na specjalne życzenie Marka zamieszczam więcej zdjęć. Ponownie celem była natura A tutaj mamy dwa bączki, które koniecznie chciały mieć zdjęcie Piękno natury Zauważcie że na to zdjęcie załapała się również ważka Każdy kwiat porafi być ładny na swój sposób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 20 Grudzień 2005 1 i 3 są b. ciekawe Ale jak miałbym wskazać najładniejsze - wybrałbym 3. Więcej poprosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2005 Nowe jeszcze lepsze! 3 rzeczywiście bardzo ładne, tylko znowu tło jakieś takie niemrawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2005 z tego postu Qby ( Dzisiaj, 00:33 ) w/g mnie zdecydowanie najlepsza jest fota nr. 1 - przebija wszystko . Technicznie - szkoda, że ciut kwiatka obcięte i mogłaby być płytsza głębia ostrości - wtedy fota była by naprawdę "PRO" . Więcej zastrzeżeń brak - same pochwały ! fota numer dwa jest ładna i OK , ale tak jak i moje foty kwiatów - ciut nudna (tzn. nic poza kwiatem ) Fota numer 3 ... szkoda że jest robiona w cieniu i tło jest prześwietlone, pozatym mogłeś się skupić na ważce a nie na kwiatku ;] Fota numer 4 również pokazuje ciekawą kompozycję ale niestety (patrz nr.2 - nic poza kwiatkiem ;] ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 21 Grudzień 2005 Dziękuje za pochwały i rady. MaciekCi - na 3 zdjęciu dobrze wyszło, ja się skupiałem na kwiacie a ważka wyszła może nie przez przypadek, ale nie była brana pod uwagę Dzięki za ocenę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 Kiedy otrzymamy kolejną porcję fotek celem wysnucia druzgoczących opinii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 Hmmm ciekawe czy ta porcja zdjęć Was zainteresuje... Środek kwiatka Kora A to moje ulubione zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 1 i 2 są bardzo ciekawe 2 ma fajnie uchwycony światłocień 3 - to już było [w sensie tematycznym] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 1. ladne, ale dziwne 2. ciekawy cień 3. genialne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 Qba -> pierwsza fotka czym robiona ? wspaniałe makro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 Dzięki, wszystkie zdjęcia robione Canonem PowerShot A 75 Mi osobiście najbardziej podoba się zdjęcie ostatnie-to z tym bąkiem, takie ładne , sam powiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2005 Mi osobiście najbardziej podoba się zdjęcie ostatnie-to z tym bąkiem, takie ładne , sam powiedz... <{POST_SNAPBACK}> no mówię mówię minimalnie przepalone ale to zbyt mały drobiazg aby się czepiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2005 Kolejna partia zdjęć, również proszę o ocenę Rozmyte trochę to zdjęcie, ale tak mi się bardzo podoba.... ...to podobnie... Drzewko nad jeziorem Zamek "Kliczków" To ten sam zamek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2005 1 i 2 superaśne, wygląda jak wybuch supernovej 3 hmmm, sam nie wiem 4 i 5 w końcu coś nowego, bardzo fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2005 No właśnie na zdjęciu 1 i 2 o to mi chodziło atrakcyjne według mnie, 3 zdjęcie fajne a 4 i 5 to mi się też podobają bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 3 Styczeń 2006 Kolejne zdjęcie, troszkę bardziej zróżnicowane Jak zwykle proszę o komentarze A tu takie niewiadomo co Maki Dworek, nie pamiętam już gdzie to było robione Tenosobni w lato odwiedza moją działkę A to królik mojego brata, ale z niego gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 3 Styczeń 2006 1,2 fajne 3 krzywe (trzeba statyw do takich fotek) 4 kolorki nieteges 5 nieostre :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 3 Styczeń 2006 Seria 1: 1 - świetne 2- b. fajne 3 - średnie 4 - b. fajne 5 - fajne Seria 2: 1 i 2 - fajne 3 - b. fajne 4 - świetne 5 - fajne (i czemu to nie Chomik? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 3 Styczeń 2006 Darek - nie wiem co chcesz od kolorów z 4 zdjęcia ? No ale.... Geo - zdjęcia chomika niestety nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2006 Szkoda, ze fotografujesz tylko... kwiaty . Ja bym wolal dziewczyny, pozucjace, a nie... kwiatki :|. Ale, to Twoje zdjecia. Osobiscie powiem: pff, nuda, nie interesuje mnie taka tematyka, i nie podobaja mi sie te z kwiatami, reszta, czyli domki/dworki i jaszczurka/krolik sa calkiem, calkiem. Ale tak jak mowilem, wole juz cos bardziej nteresujacego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2006 Każdy ma inne gusta(co nie znaczy że nie sfotografuje chętnie jakiejś panienki ), ale dzięki za wypowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 Kwiatki i zwierzęta głównie tu przeważają. Hehe, cóż za miłe obiekty do fotografowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi