MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 8 Luty 2006 Superkowe zdjęcia! <{POST_SNAPBACK}> czyje ? M@Ly -> sory, że się tak powiem ... te drugie do do albumu rodzinnego wstaw a pierwsze ... huh :] n/c P.S. zmieniłem serw galeri i teraz działa dobrze .. polecam zdjęcie "Drop" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 8 Luty 2006 Czego sie czepiasz, masz cyfrowke to kozaczysz :> Z koma, to ani fajnego ujecia nie walnac idzie, ani nic skomponowac... ble.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 8 Luty 2006 No skoro tak to po co zamieszczać tutaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 8 Luty 2006 czyje ? M@Ly -> sory, że się tak powiem ... te drugie do do albumu rodzinnego wstaw a pierwsze ... huh :] n/c P.S. zmieniłem serw galeri i teraz działa dobrze .. polecam zdjęcie "Drop" <{POST_SNAPBACK}> Drop faktycznie fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Zgłoś Napisano 9 Luty 2006 MaciekCi,musisz jakieś stylowe nazwy zdjęć wymyślić,to buduje napięcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 6 Marzec 2006 MaciekCi,musisz jakieś stylowe nazwy zdjęć wymyślić,to buduje napięcie <{POST_SNAPBACK}> to się staram ... na Canon Boardzie ludzie się popłakali ze wzruszenia (tj. serce jesiennego listka) . Więc co Ci nie pasuje :] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2006 Zapraszam do Księgi Gości ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2006 W południowym słońcu Ameryki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2006 Super fota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 1 Maj 2006 Dzięki :] Teraz nowa porcja Modrzew. :] Bird Walk Alone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 1 Maj 2006 Hehe, przez Ciebie wpadam w kompleksy. Obadaj foty w mojej galerii i czekam na masę porad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2006 ekhm... ekhm ekhmm... [czyszczenie z kurzu] .... No i odkopane z podziemi nowości (?) : Ranger Homage (Hołd). Kwiat III Przed snem Przed snem II Przed snem III Red II Switzerland Switzerland II Switzerland III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 18 Lipiec 2006 Nie no moje koniki i rodzinne foteczki nie rownaja sie z Twoja tematyka i talentem. Very NICE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Zgłoś Napisano 18 Lipiec 2006 MaciekCi robisz super zdjęcia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 18 Lipiec 2006 Nie no moje koniki i rodzinne foteczki nie rownaja sie z Twoja tematyka i talentem. Very NICE! <{POST_SNAPBACK}> można nawet napisac że Very Very nice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2006 Thx wam za komenty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2006 O ja... sliczne. Chcemy wiecej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2006 Ja to już sie nie podnieca Jego zdjęciami, bo widzę na codzień i wiem, że miotają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 28 Październik 2006 Nowe http://members.lycos.co.uk/maciekcie/rodos/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 28 Październik 2006 uuu, brak słów. Śliczne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 29 Październik 2006 wow... super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 30 Październik 2006 Zgadza się, ma chłopak talent, heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Zgłoś Napisano 30 Październik 2006 brzydkie, fuj ble ble i okropne !! Oczywyście żart, tak chciałem odbiec od reguły;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Zgłoś Napisano 30 Październik 2006 Fakt, za bardzo chłopaka wszyscy chwalimy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 30 Październik 2006 Hm.. to może kończmy chwalenie, a dla odmiany zapodamy mu bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi