darek_dade 2 Napisano 24 Listopad 2005 W tym wątku dajemy zdjęcia swoich stanowisk pracy lub/i rozrywki. Zdjęcia komputerów jak i konsole mile widziane. Ja zaczynam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 24 Listopad 2005 Super foty, w końcu wiemy gdzie pracujesz i przy jakim sprzęcie(też niedługo dam swoje foty). Aaaa chciałem poinformować że te zdjęcia gdzie miga gg to właśnie ja Darkowi pisałem powaga jestem dumny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 24 Listopad 2005 A ten na samej górze jest mojego autorstwa - za minute rusza konkurs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 24 Listopad 2005 A ten na samej górze jest mojego autorstwa - za minute rusza konkurs <{POST_SNAPBACK}> Co jest Twojego autorstwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 24 Listopad 2005 A, news - to z pośpiechu. Chciałem rozpocząć konkurs idealnie o północy - i udało się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 27 Listopad 2005 Hmmm no to ja też coś pokaże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 27 Listopad 2005 nic nie widze, nic nie widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 27 Listopad 2005 Ja też nie, ale po założeniu okularów widzę wszystko, radzę Ci to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 27 Listopad 2005 znalazłem tylko przeciwsłoneczne ale pomogły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 2 Grudzień 2005 Zmieniłem szafke przy stanowisku pracy hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
SimoN 0 Napisano 23 Grudzień 2005 singer był ładniejszy ::D naprawde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Grudzień 2005 Pewnie był, ale tutaj przynajmniej mam gdzie książki i inne pudełka włożyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 5 Styczeń 2006 A tu ja pracuje Fotel się popsuł i czekam na nowy i ogólnie pustka i burdel (mały bo zepchnąłem wszystko na wyrko ) bo przemeblowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 Czyściutko tam masz Też chciałbym nowy fotel dostać, taki wygodniutki, skórzany... kasy ni ma na takie rzeczy niestety :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 8 Styczeń 2006 Czyściutko tam masz Też chciałbym nowy fotel dostać, taki wygodniutki, skórzany... kasy ni ma na takie rzeczy niestety :| <{POST_SNAPBACK}> taa czysto bo wszystko na łóżko zepchnąłem do zdjęcia No też bym sobie fotel jakiś skórzany sprawił a pewnie będe miał jakis najtańszy z REALA albo TESCO i ogólnie to pusto mam w pokoju, żeby dużo miejsca było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 8 Styczeń 2006 Kumpela kupiła fotel skórzany, bajerancki z podnóżkiem nawet, za 90zł o ile się nie mylę, na giełdzie, można go rozłożyć do tyłu pod kątem jakiś 20* i normalnie łóżko, ale z drugiej strony...nie ma regulacji wysokości Ale i tak niezły ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 8 Styczeń 2006 A o to moje miejsce pracy - w dzień ładniej wygląda:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 8 Styczeń 2006 Daniel, Ty to dopiero masz czysto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 8 Styczeń 2006 (edytowane) test Edytowane 25 Maj 2018 przez Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 Kumpela kupiła fotel skórzany, bajerancki z podnóżkiem nawet, za 90zł o ile się nie mylę, na giełdzie, można go rozłożyć do tyłu pod kątem jakiś 20* i normalnie łóżko, ale z drugiej strony...nie ma regulacji wysokości Ale i tak niezły ;] <{POST_SNAPBACK}> Już dwa fotele połamałem (a jestem chudy...), jak teraz będę kupować to już coś porządnego. Póki co się męcze na średnio wygodnym, acz wytrzymały krześle z ikei... A co do Daniela, masz podobne miejsce pracy jak ja... ten sam monitor, drukarka, lampka podobna... i też takie wrażenie odizolowania stanowiska komputera od reszty świata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 10 Styczeń 2006 A jakże by inaczej:) W końcu trzeba chronić komputerki przed inwazją reszty świata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 8 Luty 2006 Ten wątek jest ciekawy no i kreatywny. Założę się,że przed zrobieniem zdjęć sprzątaliśćie szpargały:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
toja1111 0 Napisano 8 Luty 2006 Ten wątek jest ciekawy no i kreatywny. Założę się,że przed zrobieniem zdjęć sprzątaliśćie szpargały:) <{POST_SNAPBACK}> A to moje miejsce pracy Posprzątane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi