zlyczarnoksieznik 0 Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2014 Ja polecam Wormsy, bo to klasyka i zawsze można w to pograć Tak samo jak w Heroes III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabuto 0 Zgłoś Napisano 18 Lipiec 2014 A ja polecam wszystkie części GTA a z internetowych LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xerdis 0 Zgłoś Napisano 20 Lipiec 2014 Coś w lecie mało premier, zresztą taki upał komu się chce nagzewać kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiher 0 Zgłoś Napisano 12 Sierpień 2014 Ja ostatnio gram w popularne czołgi i powiem, że nieźle mnie wciągneło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woodkor 0 Zgłoś Napisano 13 Sierpień 2014 polecam heroses onlline, bardzo fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urtel 0 Zgłoś Napisano 14 Sierpień 2014 nadchodzi dragon age inkwizycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stupko 0 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2014 dokładnie też polecam dragon age bedzie hit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vardek 0 Zgłoś Napisano 2 Wrzesień 2014 polecam heroes online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agrata 0 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2014 Nowy patch do Diablo 3 może warto wrócić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dukus 0 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2014 Czy może ktoś polecić Panzer General Online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verius 0 Zgłoś Napisano 24 Wrzesień 2014 Panzer General Online to zupełnie inna gra, ale warto spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faraon 0 Zgłoś Napisano 26 Wrzesień 2014 Ja polecam serię Assassins Creed fabuła z faktami historycznymi w tle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brylek 0 Zgłoś Napisano 26 Wrzesień 2014 Klasyka czyli wormsy i settlersi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnnabelleShake 0 Zgłoś Napisano 28 Październik 2014 Polecam odpalić roma i pograć w klasyki na PSX (PS1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wobiektywie5 2 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2014 GTA San Andreas - coś pięknego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wobiektywie5 2 Zgłoś Napisano 6 Grudzień 2014 Devil May Cry 3 - coś pięknego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurezyluman 0 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2014 GTA oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pavveł 0 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2014 dokładnie też polecam dragon age bedzie hit Pograłem i fajna jest, chociaż zbugowana kapke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darw 0 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2014 Nieśmiertelne GTA i CoD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
admos 0 Zgłoś Napisano 12 Styczeń 2015 ja polecam wszystkim lola. mega zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Zgłoś Napisano 12 Styczeń 2015 ja polecam wszystkim lola. mega zabawa Próbowałeś grać w Dotę2? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek1919 0 Zgłoś Napisano 15 Styczeń 2015 GTA V ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sequndos 0 Zgłoś Napisano 15 Styczeń 2015 - Dying Light - PC, PS3, PS4, XBOX360, XBOXONE - FPP survivalowy - premiera 27 stycznia - cena. ok 115 zł - gra jak każda inna o podobnej tematyce. ludność przemieniłą sie w zombie. Leniwe w ciągu dnia. Aktywne w nocy. próbujemy przeżyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalena1a 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2015 (edytowane) simsy 4 mają super grafikę http://www.instructables.com/member/Klapek/ Edytowane 22 Styczeń 2015 przez magdalena1a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiget 0 Zgłoś Napisano 1 Luty 2015 https://www.g2a.com/r/rabaty1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach