Dacik 0 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2005 Ja nadal głosuję na Marek'a Tyrana. Możecie jeszcze zmienić avatary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 5 Listopad 2005 Hm. Marek jakoś dużo głosów ma ... Jakaś nowa ordynacja wyborcza czy jak? Tak, mam trzy równorzędne głosy A czemu - bo tak Zostaje Darek, Dacik i Qba z czym wam sie kojarzy mój avatar? (podpowiedź: logo pewnej firmy) Z czymś, co reklamuje się, gdy dzieci już śpią... Ja nadal głosuję na Marek'a Tyrana. Możecie jeszcze zmienić avatary Dzięki P.S. Zmieńcie avatary na takie, abym wciąż był na pierwszym miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Zgłoś Napisano 5 Listopad 2005 Ja nie zmieniam. Mój mi się podoba:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 5 Listopad 2005 ja do mojego mam sentyment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Zgłoś Napisano 6 Listopad 2005 Z czymś, co reklamuje się, gdy dzieci już śpią... niekoniecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 17 Listopad 2005 Niezły pomysł z tym avatarem "Dex" Dur.. tzn się Dexie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Zgłoś Napisano 18 Listopad 2005 Niezły, niezły Ale i tak "mały Marek" jest lepszy Ha! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2006 A oto mój nowy avatar ale mi się podoba :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2006 Moj hentai jet the best ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2006 Ten konkurs jest bez sensu. Spongebob i tak wszystkich przegoni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Grygus 0 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2006 I tak nic nie zabierze mi Rei o wyrazie twarzy, którego nieuświadczysz u tej oryginalnej postaci w anime . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 26 Styczeń 2006 Wszyscy mamy fajne avatary i tyle A to, że dla Darka ten Spongebob jest najlepszy to dla mnie już normalka, nawet gdyby miał w avatarze braci Kaczyńskich to i tak by mu się nie podobało Ps. Ten konkurs nie jest bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Zgłoś Napisano 26 Styczeń 2006 Ja nie mam szans z solową płytą Damona Albarna "Democrazy" na avie . Mój głos na Dexa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
agpyk 0 Zgłoś Napisano 27 Styczeń 2006 Pomozcie ja nie wiem jak sie robia avatar Macie moze pomysl na fajnego avatara dla kobietki Jakiegos ladnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2006 Poszukaj se na google, avatara (obrazka) malego, wejdz w Twoj profil, i na samym dole strony opcje avatar'a. END Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2006 Ja uważam iż mój avatar jest najlepszy jest taki pomysłowy i w ogóle taki fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2006 Ja uważam iż mój avatar jest najlepszy jest taki pomysłowy i w ogóle taki fajny <{POST_SNAPBACK}> Bardzo avatarowy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2006 Szczegolnie, ze latwo go znalezdz na google -> grafika -> avatar .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2006 Szczegolnie, ze latwo go znalezdz na google -> grafika -> avatar .... <{POST_SNAPBACK}> można też oszczędzić na zużyciu myszki i bez klikania na grafika w wyszukiwarce wpisać avatar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2006 Buehehehe andrzejsnk napisałeś to samo co M@Ly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 30 Styczeń 2006 Nabija posty skubaniec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 30 Styczeń 2006 Szczegolnie, ze latwo go znalezdz na google -> grafika -> avatar .... <{POST_SNAPBACK}> można też oszczędzić na zużyciu myszki i bez klikania na grafika w wyszukiwarce wpisać avatar <{POST_SNAPBACK}> Buehehehe andrzejsnk napisałeś to samo co M@Ly <{POST_SNAPBACK}> nie do konca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Zgłoś Napisano 9 Luty 2006 W sumie jest niewielka różnica w obu powyższych wypowiedziach:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi