Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre

deutro

Użytkownicy
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Odpowiedzi dodane przez deutro


  1. witam.

     

    polegam juz po prostu wzgledem mojego problemu . przeryte google i moje pomysly na temat tego o czym wlasnie teraz powiem:

     

    Mianowicie mam problem z procesorem tzn. ogladajac filmy na yt .. procesor rosnie do 100% ..po formacie takze nic nie dal.

    kombinowalem z ... javą, flashem, kodekami, sterownikami grafiki.... a takze z ramami czy czasem nie sa nadpalone... sprawdzalem temperature procesora dysku...wszystko wydaje sie ok reasumujac do podstawowych parametrów.... prog. w autostarcie wylaczalem..procesy takze w menadzeze....nic nic nic!:(

     

    problem ten objawia sie szczegolnie na filmach z strony You Tube... czasem takze sie zdarzy (sporadycznie) iz zatnie sie podczas ogladania na zwyklym odtwarzaczu nie korzystajac z internetu ..typu: media player classic...

     

    System:

    Windows 7 32bity Ultimate

    Procesor:

    AMD athlon 64 Processor 3200+ 2.01 GHz

    Ram 2 GB

    karta Graficzna: GeForce 8600 Gts

    Dysk : 160Gb

     

    kodeki jakie posiadam :

    K-Lite pack 9.6.5 (full)

    Sterowniki grafiki:

    Nvidia (dobrane ze strony producenta wedlug specyfikacji karty-aktualizow

     

    z gory dzieki za pomoc... mam nadzieje ze owa bedzie...bo rece rozkladam. pozdrawiam

     

    zalacznik temperatury podzespolow a takze procesow.

    i temperatury podczas ogladania filmu na yt

    post-13678-0-11715300-1357134487_thumb.jpg

    post-13678-0-88223600-1357134636_thumb.jpg

    post-13678-0-44539300-1357134643_thumb.jpg

×
×
  • Dodaj nową pozycję...