Skocz do zawartości


Windows 7 brak opcji stan wstrzymania


  • Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Davi

Davi

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 7 grudzień 2015, 22:00

Witam
Mam Windowsa 7 i Ubuntu obok siebie zainstalowanego.
Na Windowsie nie mogę przejść w stan wstrzymania wiecie co może to powodować?
I jeszcze pytanie w Gparted jak zmienić aby w bootloaderze startował pierwszy Windows 7?


Pozdrawiam

#2 opinem

opinem

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 31 grudzień 2015, 00:36

Może jakaś walnieta wersja windowsa?

#3 Pasionatka

Pasionatka

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 5 postów
  • Płeć: Mężczyzna
  • Miasto: Wałbrzych

Napisano 13 czerwiec 2016, 18:32

Oryginalny windows?

#4 williamibarra

williamibarra

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 19 sierpień 2017, 11:00

To check the sleep settings, open the tab in the Power section. And to select the priority of loading the system, select the corresponding one in the BIOS

#5 Okartar

Okartar

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 28 wrzesień 2017, 09:50

Też mi się wydaje że wersja windowsa może być nieoryginalna, polecam jeszcze zajrzeć do jakiegoś dobrego serwisu np ten : www.servikom.pl jest dobry i mogę zarekomendować w 100 procentach.

#6 Olifan

Olifan

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 13 październik 2017, 07:39

Jeśli masz taki problem, spróbuj najpierw ccleanerem wyczyscic dysk, jesli dalej  to samo, pożycz od kogoś płytke ze sprawdzonym windowsem i zrob formata instalując go na nowo

#7 rambar123

rambar123

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 13 październik 2017, 08:57

Jeśli chodzi o stan wstrzymania to musisz spróbować poszukać błędów systemu lub ukrytych aplikacji które gdzieś tam w tle chodziła może to będzie śmieszne ale spróbuj zrobić reset komputera kompletny.

#8 Menals

Menals

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 12 grudzień 2017, 13:42

Musisz dobrze sprawdzić czy są wszystkie sterowniki poprawnie zainstalowane, w większości przypadków to o to chodzi.
______________
http://be-aware.pl/

#9 K0siek

K0siek

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 grudzień 2017, 16:50

podróbka programu i stąd problemy

#10 lattar

lattar

    Jestem tu nowy

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 30 styczeń 2018, 15:41

Hmm może brak wszystkich sterowników i tutaj wystepuje problem? Polecam poczytać różne artykuły na tym blogu: https://aqrat.pl/blog/origami/ to coś ciekawego na pewno znajdziesz.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych