Skocz do zawartości

Led Do 600zł?

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 danello

Wstydniś

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 57 postów

Napisano 21 luty 2012, 12:21

Szukam do pracy jakiegoś monitorka LED. Co powiecie na taki? Philips 21,5" 227E3LPHSU

#2 tassiek

Ukryty talent

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 340 postów

Napisano 21 luty 2012, 16:15

Rzeczywiście ten Philips całkiem fajny, do tej ceny w rozmiarze 21,5"/22" jest naprawdę dużo monitorów.

Jeśli nie jesteś jeszcze do końca zdecydowany na ten rozmiar do chciałbym dodać, że do 700zł można już znaleźć całkiem fajne 24".

Tak na marginesie to Alsen nie należy do najtańszych sklepów (ale to tylko taka moja dygresja Dołączona grafika).

#3 danello

Wstydniś

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 57 postów

Napisano 22 luty 2012, 11:29

A co innego polecasz w tej cenie? W sumie 24 to troszkę za dużo, ponieważ źle mi się będzie z niego korzystało. ;-) 22, 21,5 będzie odpowiedni.

Serio z tym Alsenem?

#4 tassiek

Ukryty talent

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 340 postów

Napisano 22 luty 2012, 15:03

W tej cenie to np. to, to albo to. Z tych trzech mogę polecić Asusa bo mam takiego tylko trochę większego (patrz sygnatura). Jeśli chcesz podłączyć monitor przez DVI to nie bierz Samsunga.

Jeśli chodzi o wielkość to ja przesiadłem się z 19" na 24" i po pierwszym dniu monitor już nie wydaje się jakoś specjalnie duży.

Z moich spostrzeżeń to Alsen naprawdę nie należy do najtańszych sklepów, np. w ceneo wyszukałem tego Asusa co podałem wyżej i większość sklepów ma go za około 550zł, a w Alsenie jest za ponad 600zł.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki