Chcę zakupić sobie taki adapter ADAPTER USB SATA/ATA KABEL DYSK HDD 2,5 3,5 SATA (2112202517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Może ktoś z was miał/ma styczność z takim urządzeniem.
Chciałem dowiedzieć się, czy to zadziała przy dekoderach cyfrowych albo odtwarzaczach dvd?
Dysk przenośny działa przy takich urządzeniach normalnie, bez problemu, a to? Zadziała jak dysk?
Adapter SATA/ATA do USB.
Rozpoczęty przez staH, 21 lut 2012, 00:17
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 luty 2012, 00:17
Napisano 21 luty 2012, 13:46
Mam to koło siebie. Co potrzebujesz? Nagrywarki DVD, dyski HDD - wszystko śmiga bez problemów.
Napisano 21 luty 2012, 15:28
Myślałem, że wystarczająco dobrze opisałem o co mi chodzi...
Interesuje mnie czy dysk podpięty tym "adapterem" do dekodera lub odtwarzacza dvd poprzez usb będzie działał, czy będzie można z niego odtwarzać filmy, oraz nagrywać na niego programy z satelity. (oczywiście dekoder ma taką funckję, tylko potrzebny do tego jest zewnętrzny dysk)
Interesuje mnie czy dysk podpięty tym "adapterem" do dekodera lub odtwarzacza dvd poprzez usb będzie działał, czy będzie można z niego odtwarzać filmy, oraz nagrywać na niego programy z satelity. (oczywiście dekoder ma taką funckję, tylko potrzebny do tego jest zewnętrzny dysk)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki