Skocz do zawartości

jakie gry na netbooka

netbook gry toshiba

• Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 michalx987

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 7 styczeń 2012, 19:31

Jakie gry pójdą na tym netbooku : Toshiba NB550D 2gb RAM?

#2 wistler

Ukryty talent

• Redakcja
  • PipPipPipPipPip
  • 347 postów
  • Miasto: Poznań

Napisano 7 styczeń 2012, 20:06

Tylko i wyłącznie stare tytuły, nic zaawansowanego graficznie. O nowościach możesz zapomnieć.

Ja poleciłbym klasyki minionej dekady, jak The Sims, Worms World Party czy wcześniejsze Age of Empires.Te tytuły będą funkcjonowały bez zarzutu. Możesz pokombinować z NFS Underground, GTA Vice City czy Call of Duty 2 - zapewne w niskich detalach będzie to jako tako śmigało.

#3 michalx987

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 7 styczeń 2012, 21:04

Wyświetl postUżytkownik wistler dnia 7 styczeń 2012, 20:06 napisał

Tylko i wyłącznie stare tytuły, nic zaawansowanego graficznie. O nowościach możesz zapomnieć.

Ja poleciłbym klasyki minionej dekady, jak The Sims, Worms World Party czy wcześniejsze Age of Empires.Te tytuły będą funkcjonowały bez zarzutu. Możesz pokombinować z NFS Underground, GTA Vice City czy Call of Duty 2 - zapewne w niskich detalach będzie to jako tako śmigało.
Dzięki :D

#4 michalx987

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 7 styczeń 2012, 21:04

a CS 1.6 albo source ?

#5 Cairine

Ukryty talent

• Redakcja
  • PipPipPipPipPip
  • 434 postów

Napisano 7 styczeń 2012, 21:24

Heroesy!! :) Trójeczka na wszystkim działa :)

#6 MINIOO

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 16 postów

Napisano 20 luty 2012, 16:21

Age of Empires 2, Heroes 3, CS 1.6 oczywiście, ale też Unreal Tournament, Quake 3, Diablo 2 z dodatkiem Lord of Destruction, Starcraft ewentualnie jakieś przygodówki. Gry które wymieniłem (oprócz przygodówek) są stare ale troche nowsze tytuły w niskich detalach i ewentualnie rozdzielczościach powinny smigać:) Może sprawdź portal onlive?? :)

#7 opster

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 9 maj 2012, 10:08

Być może nawet NFS MW na niskich detalach pójdzie. Sam mam netbooka asusa z 2GB ramu, ale jeszcze nie sprawdzałem czy cokolwiek na nim pójdzie. Używam go do działania na programach biurowych i mobilnego połączenia z internetem w terenie :)

#8 NuCore

Ukryty talent

• Redakcja
  • PipPipPipPipPip
  • 358 postów
  • Miasto: Poznań

Napisano 9 maj 2012, 18:34

Przeca Ptaki, które są za około 29 zł powinny trybić. Poza tym to raczej saper, pasjans i jakieś niskobudżetowe tytuły z marketów z okazji typu od 1-9,99 zł;)

Dołączona grafika

#9 Szpak

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 14 maj 2012, 04:48

hehehe głównie pasjans. Mam tego samego procka w Asusie muszelce i ciężko cokolwiek odpalić

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki