Jakie gry pójdą na tym netbooku : Toshiba NB550D 2gb RAM?
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 7 styczeń 2012, 19:31
Napisano 7 styczeń 2012, 20:06
Tylko i wyłącznie stare tytuły, nic zaawansowanego graficznie. O nowościach możesz zapomnieć.
Ja poleciłbym klasyki minionej dekady, jak The Sims, Worms World Party czy wcześniejsze Age of Empires.Te tytuły będą funkcjonowały bez zarzutu. Możesz pokombinować z NFS Underground, GTA Vice City czy Call of Duty 2 - zapewne w niskich detalach będzie to jako tako śmigało.
Ja poleciłbym klasyki minionej dekady, jak The Sims, Worms World Party czy wcześniejsze Age of Empires.Te tytuły będą funkcjonowały bez zarzutu. Możesz pokombinować z NFS Underground, GTA Vice City czy Call of Duty 2 - zapewne w niskich detalach będzie to jako tako śmigało.
Napisano 7 styczeń 2012, 21:04
Użytkownik wistler dnia 7 styczeń 2012, 20:06 napisał
Tylko i wyłącznie stare tytuły, nic zaawansowanego graficznie. O nowościach możesz zapomnieć.
Napisano 7 styczeń 2012, 21:04
a CS 1.6 albo source ?
Napisano 7 styczeń 2012, 21:24
Heroesy!!
Trójeczka na wszystkim działa
Napisano 20 luty 2012, 16:21
Age of Empires 2, Heroes 3, CS 1.6 oczywiście, ale też Unreal Tournament, Quake 3, Diablo 2 z dodatkiem Lord of Destruction, Starcraft ewentualnie jakieś przygodówki. Gry które wymieniłem (oprócz przygodówek) są stare ale troche nowsze tytuły w niskich detalach i ewentualnie rozdzielczościach powinny smigać
Może sprawdź portal onlive??
Napisano 9 maj 2012, 10:08
Być może nawet NFS MW na niskich detalach pójdzie. Sam mam netbooka asusa z 2GB ramu, ale jeszcze nie sprawdzałem czy cokolwiek na nim pójdzie. Używam go do działania na programach biurowych i mobilnego połączenia z internetem w terenie
Napisano 9 maj 2012, 18:34
Przeca Ptaki, które są za około 29 zł powinny trybić. Poza tym to raczej saper, pasjans i jakieś niskobudżetowe tytuły z marketów z okazji typu od 1-9,99 zł
Napisano 14 maj 2012, 04:48
hehehe głównie pasjans. Mam tego samego procka w Asusie muszelce i ciężko cokolwiek odpalić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki