Skocz do zawartości

Mafia II (komentarze)

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 10 sierpień 2010, 15:30

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Mafia II

Nareszcie! Mafia II zagościła na dyskach twardych graczy. Co prawda tylko w edycji demonstracyjnej, ale wrażenia płynące z serwowanej przez nią rozgrywki biją to, czego możemy doświadczyć za sprawą pełnych wersji niektórych konkurencyjnych tytułów. Zapraszamy do lektury jednego z pierwszych testów dema najbardziej wyczekiwanej gry akcji 2010 roku! Czytaj więcej

#2 Havoc

Chodzące F1

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2099 postów
  • Miasto: Skarżysko - Kamienna

Napisano 12 sierpień 2010, 14:15

Później, gdy w końcu docieramy do bossa... znowu prawie wszystko się wali za sprawą intrygującego zdarzenia i zaczyna się etap, w ramach którego musimy energicznie kierować samochodem.

Kurka...a mi po wyjściu z budynku demo się wyłączyło. Tj, filmik, pożegnanie i The End. Recenzent miał jakąś inną wersję? Czy u mnie coś się skaszaniło :>

#3 MTS

Mądrala

• Redakcja
  • PipPipPipPip
  • 165 postów
  • Miasto: Poznań

Napisano 12 sierpień 2010, 16:24

Wyświetl postUżytkownik Havoc dnia 12 sierpień 2010, 14:15 napisał

Później, gdy w końcu docieramy do bossa... znowu prawie wszystko się wali za sprawą intrygującego zdarzenia i zaczyna się etap, w ramach którego musimy energicznie kierować samochodem.

Kurka...a mi po wyjściu z budynku demo się wyłączyło. Tj, filmik, pożegnanie i The End. Recenzent miał jakąś inną wersję? Czy u mnie coś się skaszaniło :>

Chyba jednak u Ciebie się coś „skaszaniło”. :)
Po wyjściu z budynku jest etap „jeżdżony” na czas – mamy bodaj półtora minuty na dojechanie do celu. A celem okazuje się most, na którym...
W sieci jest mnóstwo filmików, możesz sobie odpalić. Zapewniam, że w demo-teście jest wszystko w porządku. :)

A jeszcze odnośnie do dema – są już wersje „bezsteamowe”. W dodatku udostępniono jakąś poprawkę czy inną edycję ze względu na problemy z frameratem na niektórym sprzęcie.

#4 mati060294

• Goście

Napisano 23 wrzesień 2011, 17:28

ta misja w demo to taka ze nieczeba wykonywac misji tylko sie bawic jak w gta Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki