Skocz do zawartości

Powstaje następny Splinter Cell (komentarze)

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 25 maj 2010, 22:37

Zapraszamy Was do komentowania aktualności, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Powstaje następny Splinter Cell

Dopiero co opadł kurz po premierze Splinter Cell: Conviction, a już okazuje się, że Ubisoft pracuje nad następną częścią serii. Nad procesem produkcji czuwa nie kto inny, a Jade Raymond. Czytaj więcej

#2 D154573R

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 226 postów
  • Miasto: Wodzisław Śląski / Częstochowa

Napisano 26 maj 2010, 13:46

Jak nie robią na PS3 to mogą nawet rozdawać go za darmo ;)

Ciekawi mnie ile sprzedali sztuk Conviction? Najgorsze jest to, że jak tytuł pojawi się na PS3 to ludzie i tak go kupią i niczego to nie zmieni. Piracony X-box dostaje lepsze tytuły niż nietykalny Plej :| No ale MS ma kasę na sponsorowanie swoich tytułów ;)

#3 Lipez

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 124 postów

Napisano 26 maj 2010, 16:11

Wyświetl postUżytkownik D154573R dnia 26 maj 2010, 13:46 napisał

Piracony X-box dostaje lepsze tytuły niż nietykalny Plej :|

Możesz wymienić te tytuły? Bo akurat taki SC:Conviction to nawet nie stał obok wydanych niedawno tylko na PS3 gier takich, jak God of War III czy Heavy Rain. No i w SCC można zagrać na PC-tach, a w te dwie gry co wymieniłem to już nie za bardzo B)

Wyświetl postUżytkownik D154573R dnia 26 maj 2010, 13:46 napisał

No ale MS ma kasę na sponsorowanie swoich tytułów ;)

Sony posiada około 20 studiów deweloperskich, MS pewnie ze 2-3. Swoje tytuły robi więc Sony, Microsoft kupuje cudze, w tym przypadku od Ubisoftu :angry:

#4 D154573R

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 226 postów

Napisano 26 maj 2010, 16:17

No tak, ale Microsoft nieźle finansuje inne studia i X-boksowcy mają lepiej. Na przykład ile trzeba było czekać na DLC do GTA 4? PS3 ma Heavy Rain, X-box ma Alana Wake ;)

GOW 3 akurat nie moje klimaty, więc do mnie nie przemawia.

SC C też miał być początkowo na PS3 i kto wie czy się kiedyś nie pojawi. Polska wersja językowa nie pojawiła się na PS3 w Bad Company 2. Jest tego trochę.

Na dzień dzisiejszy najbardziej opłaca się mieć obie konsole i komputer ;)

#5 Lipez

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 124 postów

Napisano 26 maj 2010, 16:49

Wyświetl postUżytkownik D154573R dnia 26 maj 2010, 16:17 napisał

No tak, ale Microsoft nieźle finansuje inne studia i X-boksowcy mają lepiej. Na przykład ile trzeba było czekać na DLC do GTA 4?

Xbox miał kilkanaście miesięcy szybciej DLC, za które MS zapłacił ponad 50 milionów dolarów, a Sony dostanie za to ekskluzywną grę Agent od Rockstar na PS3. Rzeczywiście Xboksowcy mają lepiej :angry:

SC C też miał być początkowo na PS3 i kto wie czy się kiedyś nie pojawi.

Lepiej zapytaj jak długo xboksowcy łudzili się, że na ich konsole zawędruje prawdziwe arcydzieło tego gatunku, czyli Metal Gear Solid 4. SCC przy MGS4 jest mało istotne ;)

Polska wersja językowa nie pojawiła się na PS3 w Bad Company 2.

A w Polsce nie ma nawet usługi sieciowej Microsoftu, to jest dopiero porażka. A PSN działa i nawet się ostatnio zdrapki do doładowania konta pojawiły ;)

#6 siwyAK

Znawca

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 859 postów
  • Miasto: Śrem

Napisano 26 maj 2010, 16:53

Mnie boli, że czas PC jeśli chodzi o gry komputerowe mija. Choć i tak nic by mnie nie zmusiło do kupna konsoli. Inna sprawa, że w ostatnim czasie nic ciekawego na komputery nie zawitało (jeśli chodzi o exclusive). Honor PC ratują chyba tylko FPSy i strategie. Osobiście nie znam dobrego RTSa ani na PS3 ani na XBOXa.

#7 D154573R

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 226 postów

Napisano 26 maj 2010, 17:11

Lipez, ale Ty sobie zdajesz sprawę, że bronimy tej samej firmy ;)?

Jednym pewne tytuły pasują, innym nie. Ja tam zawsze byłem fanem Sama Fishera stąd moje niezadowolenie.

Co do PC i gier hmm... Trzeba pamiętać, że karty graficzne z najwyższej półki służą właśnie do gier. Producenci nie pozwolą żeby gry wymarły na PC. Akceleratory do zastosowań profesjonalnych to inna bajka ;)

No chyba, że wymyślą konsolę z możliwością wymiany układu graficznego - żart :D

#8 siwyAK

Znawca

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 859 postów
  • Miasto: Śrem

Napisano 26 maj 2010, 18:31

No pewnie i nie pozwolą, ale zauważ, że coraz częściej karta graficzna nie służy tylko do wyświetlania grafiki, ale także do obliczeń np. konwersji filmów. Niedługo wymyślą kolejne "CUDA", żeby tylko coś się działo :angry:

#9 D154573R

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 226 postów

Napisano 26 maj 2010, 18:38

Wyświetl postUżytkownik siwyAK dnia 26 maj 2010, 18:31 napisał

No pewnie i nie pozwolą, ale zauważ, że coraz częściej karta graficzna nie służy tylko do wyświetlania grafiki, ale także do obliczeń np. konwersji filmów. Niedługo wymyślą kolejne "CUDA", żeby tylko coś się działo  :angry:

Zgadzam się, ale większość nabywców kupuje tego typu podzespoły żeby grać ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki