Skocz do zawartości

Usługi w Windows 7 (komentarze)

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 29 kwiecień 2010, 17:52

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Usługi w Windows 7

Nowy system firmy Microsoft zaskoczył wszystkich bardzo pozytywnie. Stanowi bowiem optymalne połączenie atrakcyjnego wyglądu oraz dużej wydajności. Gigant z Redmond przyzwyczaił nas jednak do tego, że oprogramowanie z rodziny Windows jest przeładowane modułami, które dla zwykłego użytkownika są zazwyczaj zbędne. O jakie funkcje chodzi? Do czego służą? Jak je wyłączyć i co z konsekwencjami? O tym, i wielu innych sprawach, przeczytacie w niniejszym artykule. Czytaj więcej

#2 Paweł

• Goście

Napisano 21 sierpień 2011, 22:01

Mam taki problem jeśli chodzi o Adaptacje jasności ekranu, ponieważ nie umiem jej wyłączyć. Korzystalem juz z pomocy windowsa ale nic mi to nie dalo poniewaz tam gdzie podaja gdzie to sie ma wyłączyć nie umiem tego znależć. Mój komputer to Lenovo ideapad Y560. Prawdopodobnie nie ma czujników dlatego tez ciagle mi gaśnie ekran. Prosze o szybka pomoc!Dołączona grafika Dołączona grafika

#3 ZUPA

• Goście

Napisano 23 listopad 2011, 21:42

Nie wiem czy rozwiązałeś już ten problem ale ..... u mnie w lenovo 3000 n200 jest tak kliknij start dalej panel sterowania dalej opcje zasilania dalej po lewej wybierz moment wyłączenia ekranu a dalej już będziesz wiedział.
Pozdrawiam

#4 Guciek

• Goście

Napisano 2 grudzień 2011, 22:13

Kolego ,, Paweł,, jeżeli systemowa konfiguracja nie pomoże wejdz w ustawienia sterownika graficznego zintegrowanej grafiki i tam znajdziesz odpowiednią funkcję.

#5 sprytny_lisek

• Goście

Napisano 7 styczeń 2012, 21:20

swietny, szczegolowy poradnik.

#6 Tomek

• Goście

Napisano 19 kwiecień 2012, 08:58

Witam. Problem szczegółowo opisałem na swoim blogu: http://ebloog.pl/wyl...ug-w-windows-7/ Pozdrawiam! :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki