Skocz do zawartości

ASRock 890GX Extreme3 (komentarze)

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 15 kwiecień 2010, 22:44

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

ASRock 890GX Extreme3

Przeglądając fora, można natknąć się na wiele zapytań dotyczących najnowszej płyty ASRock, stworzonej z myślą o procesorach AMD. Model 890GX Extreme3 już na pierwszy rzut oka wydaje się odbiegać od tego, do czego przyzwyczaił nas producent jednych z najtańszych płyt głównych. Czy spełni on oczekiwania entuzjastów? Czytaj więcej

#2 TomTom

Znawca

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 789 postów

Napisano 16 kwiecień 2010, 20:30

Fajny teścik, chyba się nieźle namęczyłeś z tym mobo Milans.Tak czy inaczej efekt wart poczekania :D A niedociągnięcia płyty, pewnie poprawią w kolejnych BIOSach co jest chyba normą w przypadku AsRocka.

Jak to jest z tą sekcją zasilania producent podaje 8+2?

I mam pytanko jakie wrażenia z dźwiękówki na płycie, sporo osób ją wspomina przy okazji płyty nie nadmieniając czy to dobrze czy to źle, a jest przeciętna, wyróżniająca się, czy lepiej coś dokupić do płyty?

#3 MILANS

Odkrycie

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1100 postów

Napisano 17 kwiecień 2010, 23:26

mi osobiście wydaje się, że jest to 4+1 z podwójnym dławikowaniem. Mogę się jednak mylić.. Artykuł jest cały czas kończony. Myślę, że na poniedziałek będzie juz kompletny

A co do audio.. prawdę powiedziawszy nie dość, że nie mam porządnego sprzętu do odsłuchu to się jeszcze... nie znam ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki