Skocz do zawartości

Asus RT-N16 (komentarze)

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 17 marzec 2010, 21:39

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Asus RT-N16

Internet stał się nieodłączną częścią życia prawie każdego człowieka. Do globalnej sieci podłączamy już nie tylko komputery. Konsola, telewizor, a nawet lodówka może współdzielić jedno łącze internetowe z komputerami w domu czy firmie. Firma Asus posiada w swojej ofercie sporo urządzeń do budowy sieci. Zaprezentujemy Państwu jeden z najciekawszych modeli – RT-N16. Jak twierdzi producent, posiada on „najbardziej intuicyjny na świecie sieciowy interfejs użytkownika”. Czy faktycznie tak jest? Czy router jest wart swojej ceny? Zapraszamy do lektury. Czytaj więcej

#2 Quartiks

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 20 marzec 2010, 13:35

Dziękuje za tą publikacje. Jestem poważnie zainteresowany tym routerem. Nie działa jednak demonstracyjny panel sterowania, na którym mi bardzo zależy.
Proszę o poprawienie lub wskazanie gdzie można wypróbować ten panel.

#3 Dex

Ukryty talent

• Redakcja
  • PipPipPipPipPip
  • 340 postów
  • Miasto: Śrem / 17° 01' 03'' / 52° 05' 57''

Napisano 21 marzec 2010, 18:50

Witam, błędy zostały już poprawione :) Zapraszam do testowania

#4 Quartiks

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 22 marzec 2010, 15:18

Dziękuje działa. Może ktoś kto użytkuje ten model napisze jak się sprawuje. Zależy mi zwłaszcza na LAN i radiu mniej na dysku. Interesuje mnie również sprawność przy ściąganiu nim plików BT oraz z HTTP i FTP. Do routera będą podłączone 3 komputery kablem oraz 3 laptopy bezprzewodowo (na łączu DL 25MB, UL 3MB).
Na razie nie interesuje mnie alternatywne oprogramowanie.

Użytkownik Quartiks edytował ten post 22 marzec 2010, 15:20

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki