Skocz do zawartości

Heavy Rain (komentarze)

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 2 marzec 2010, 19:25

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Heavy Rain

Tworzenie nietuzinkowych tytułów, które nie wpisują się w gusta typowego, mainstreamowego odbiorcy jest w dzisiejszych czasach czymś bardzo rzadko spotykanym. Gry tego typu powstają jeszcze rzadziej, kiedy trzeba wydać na nie naprawdę duże pieniądze i poświęcić na ich wykreowanie masę czasu. Jak się jednak okazuje, nawet obecnie istnieją studia, które ponad wizję wielu milionów sprzedanych kopii wyprodukowanej przez siebie gry cenią sobie możliwość przeniesienia swoich artystycznych wizji na ekrany telewizorów w nieograniczonej schematami formie. Jednym z takich zespołów deweloperskich jest Quantic Dream, którego najnowsza produkcja zatytułowana Heavy Rain jest nie tyle powiewem, co wyrywającym drzewa z korzeniami i zrywającym dachy domów huraganem świeżości na rynku gier wideo. Czytaj więcej

#2 siwyAK

Znawca

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 859 postów
  • Miasto: Śrem

Napisano 4 marzec 2010, 15:39

Ta gra to cios nożem w plecy dla pecetowców :) . Teraz niestety coraz mniej wartościowych gier wychodzi na komputery osobiste jako exclusive. Niby konsole są stworzone do grania ale ja nie potrafię się przerzucić na żadną z nich. Co do gry to musi być świetna. Kocham klimatyczne opowieści, a jeśli do tego dochodzi tak cudowna grafika to brałbym tą grę w ciemno. No ale niestety tylko na PS3...

#3 Qba

Ważniak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1688 postów
  • Miasto: Paradise City

Napisano 4 marzec 2010, 20:35

Po tym jak przeszedłem Fahrenheita, czekałem tylko na takie gry, i jest ukazała się perełka robiona z nowym pomysłem przez tych samych ludzi, ale..... na PS3 :/ To sobie pograłem :(

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki