Skocz do zawartości

Panda Global Protection 2010 (komentarze)

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 28 sierpień 2009, 22:37

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Panda Global Protection 2010

Panda Global Protection to obecnie najbogatsza aplikacja w ofercie Pandy dla użytkowników domowych. Oferuje praktycznie wszystkie niezbędne składniki: ochronę przed wirusami, hakerami, spamem, kradzieżą tożsamości, kontrolę zawartości stron internetowych i moduł wykrywania luk. Producent przy tym twierdzi, że wersja 2010 jest teraz dużo szybsza i zużywa mniej pamięci RAM. Czy da się pogodzić tak wiele funkcji z dobrą wydajnością? Czytaj więcej

#2 murii

Wstydniś

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 57 postów

Napisano 31 sierpień 2009, 10:46

Ma kilka ciekawych opcji np: wykrywanie luk , czyli trojan będzie miał utrudnione swoje zadanie. Po samym uaktywnieniu się będzie już wykryty. Dają też możliwość back up 5 gb na swoim serverze hymmm. I tak jak dla mnie najbardziej przydatny wydaje się USB Vaccine, miałem jakiś czas temu kilka wirusów na kartach SD, i mojej mp3 ; / i było troszkę walki po tym jak dostały mi się na dysk.

#3 borysek7

Wstydniś

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 74 postów

Napisano 31 sierpień 2009, 17:49

jednym z czynników, który zdecydował na zakup nowej Pandy był przyjazny interfejs oraz backup. w wersji 2009 jest to tylko 2 gb...

#4 brokk

Wstydniś

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 76 postów

Napisano 31 sierpień 2009, 21:35

mnie bardziej interesuje ta wersja Pandy na netbook-a. może byc świetna. a co do GP. to jestem pewny że jest jeszcze lepsza od wersji z 2009 a ta też nie byłą zła

#5 murii

Wstydniś

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 57 postów

Napisano 7 wrzesień 2009, 10:13

No tak wersje nowsze są ulepszeniami i innowacjami poprzednich wydań dlatego 2010 jest lepsza od 2009. Teraz jest dużo lepsza współpraca pomiędzy tym czego oczekują użytkownicy wyrażający swoje opinie na forach, a korporacjami spełniającymi wymagania stąd coraz lepsze antywirusy.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki