Skocz do zawartości

ESET Smart Security 4 (komentarze)

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 26 sierpień 2009, 12:59

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

ESET Smart Security 4

ESET Smart Security 4 to obok NOD32 Antivirus chyba najpopularniejszy produkt słowackiej firmy produkującej narzędzia zabezpieczające. Jej aplikacje szczycą się tym, że są mało obciążające. Co natomiast Smart Security 4 ma do zaoferowania? Jak radzi sobie z wykrywaniem wirusów? Jakie ma wady i zalety? Na te i inne pytania odpowie niniejszy artykuł. Czytaj więcej

#2 TomTom

Znawca

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 789 postów

Napisano 27 sierpień 2009, 07:44

Całkiem fajna recka, program przestawiony prosto i zarazem szczegółowo Brakowało mi jednak paru słów o zaporze(skuteczność, tworzenie reguł), gdyż w różnych komentarzach w internecie ten moduł programu poddawany jest często krytyce, nie zawsze uzasadnionej.

PS. Czy to jest może początek jakiejś serii testów czy pojedyncza recenzja?

#3 RuceX

Ukryty talent

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 357 postów

Napisano 27 sierpień 2009, 08:37

W planach miałem jeszcze recenzję Pandy Global Protection (ta powinna się pojawić już niedługo), Kaspersky'ego i G Daty. Może jeszcze coś uda mi się zrecenzować, zobaczymy, jak to z czasem wyjdzie.

#4 RuceX

Ukryty talent

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 357 postów

Napisano 28 sierpień 2009, 22:39

Recenzja Pandy: http://pccentre.pl/article/show/Panda_Glob...n_2010/id=17277

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki