Skocz do zawartości

Patriots: A Nation Under FIre (komentarze)

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 20 sierpień 2009, 16:33

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Patriots: A Nation Under FIre

Po tragicznym w skutkach zamachu na World Trade Center w dniu 11 września 2001 roku, szeroko pojęty terroryzm stał się tematem numer jeden we wszystkich niemal mediach. Tematem wciąż podsycanym, czy to przez nowe akty terroryzmu, czy kontrowersyjne wypowiedzi i działania polityków zachodu. Jak to bywa ze wszystkim, co jest na topie, szybko stał się również motywem przewodnim książek, filmów, a nawet gier komputerowych. Jedną z takich gier podejmujących tematykę terroryzmu jest Patriots – A Nation Under Fire. Czytaj więcej

#2 MILANS

Odkrycie

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1099 postów

Napisano 20 sierpień 2009, 21:41

ohmy.gif

filmik rozłożył mnie na łopatki

swoją drogą.. na poczatu myslałem, ze to jakiś mod do CS 1.6

#3 qrpiech

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 148 postów
  • Miasto: Poznań / Szczecin

Napisano 20 sierpień 2009, 22:10

Bo ta gra trochę tak właśnie wygląda. Jak amatorski mod do czegoś, który ktoś nagle postanowił sprzedawać. Ale do takiego Damnation (który przecież właśnie taką historię ma) nawet się nie umywa, mimo że Damnation jest przecież jedną z większych kiszek tego roku... Dziwię się producentom, bo choć ich dwie poprzednie gry nie były zbyt ciepło przyjęte, to jednak nie były AŻ TAK słabe. Ani AŻ TAK brzydkie.

A warto dodać, że swego czasu zagrywałem się w rozmaite budżetowe strzelanki, ze słynnymi Tunelami Stalina i innymi ruskimi wynalazkami na czele i chyba jeszcze w nic nie grało mi się tak drętwo jak w Patriotsów.

#4 Nerio

Ważniak

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1924 postów
  • Miasto: Rybnik

Napisano 22 sierpień 2009, 12:08

biggrin.gif... qrpiech tongue.gif mega gra = mega komentarz biggrin.gif

#5 qrpiech

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 148 postów

Napisano 22 sierpień 2009, 12:23

Dzięki (znaczy o ile to było pisane in plus) wink.gif W sumie siedząc przy niej "na serio" to bym nie zdzierżył nawet dziesięciu minut, trzeba było jakoś odreagowywać wink.gif

Teraz małe tłumaczenie - komentarz tak w 3/4 był wygłaszany "live" podczas grania (bo ja chyba nie umiem takich pierdół gadać niespontanicznie), ale w pewnym momencie (przy wychodzeniu z garażu) postanowiłem gwałtownie zmienić pozycję na krześle i nogą niechcący wyrwałem mikrofon (głupi byłem, że do przedniego panelu podłączyłem). Dlatego końcówkę dogrywałem potem (no i niestety niespecjalnie wyszła).

No właśnie, jakie macie uwagi do komentarza (poza tym, ze jego dopracowanie techniczne jest na podobnym poziomie jak dopracowanie gry:P)? Co zmienić, co wywalić, co ulepszyć? No i czy to w ogóle choć trochę zabawne było?

Jeśli się przyjmie, to chętnie popróbuję z kolejnymi grami (nawet w tej chwili meczę dobrego kandydata). Ale jeśli jest do niczego, to proszę - uświadomcie mnie, bez uprzejmości biggrin.gif

#6 Jawtek

Ważniak

• Użytkownicy
  • 1629 postów

Napisano 23 sierpień 2009, 13:59

O grze nie ma za bardzo sensu się wypowiadać, ale filmik całkiem dowcipny wink.gif Choć w momencie kiedy mówisz, dźwięk z gry powinien być nieco ściszony bo bywało, że strzały Cię zagłuszały wink.gif

#7 Nerio

Ważniak

• Administratorzy
  • 1924 postów
  • Miasto: Rybnik

Napisano 23 sierpień 2009, 16:29

Komentarz ofc zabawny wink.gif... Więcej gier zrecenzujesz to i skill urośnie... wink.gif

#8 qrpiech

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 148 postów

Napisano 23 sierpień 2009, 20:46

Jawtek, słuszna uwaga. Zdawałem sobie z tego sprawę cały czas. I o ile przez większość filmiku głos jest chyba odpowiednio głośny (przynajmniej mi się tak wydaje), o tyle sprawa się rypła pod koniec, na tej dogranej części (przypomniam, że pierwsza część była nagrywana live). Niestety soft jakiego używałem nie należy do zbyt zaawansowanych i taka pierdółka jak wyciszenie dźwięku tylko na moment w jednym ze strumieni, to dla niego rzecz niewykonalna (albo jakoś nielogicznie umieszczona; ja przynajmniej takowej nie znalazłem). Ale teraz, bogatszy w doświadczenie, szykuję kolejny filmik i mam nadzieję, że tym razem będzie już bardziej pr0 - a przynajmniej dołożę starań by tak się stało smile.gif I z pazurem będzie, o! smile.gif

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki