Skocz do zawartości

MSI K9A2 Neo2 (komentarze)

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 22 lipiec 2009, 22:20

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

MSI K9A2 Neo2

Kilka miesięcy temu mieliśmy okazję przetestować dla Was niedrogą płytę główną MSI oznaczoną KA780G, która okazała się być konstrukcją solidną i oferującą niezłe możliwości podkręcania. Dziś przyjrzymy się kolejnemu produktowi tego producenta, tym razem opartemu o parę układów AMD 770 oraz SB700, sprzedawanemu pod nazwą K9A2 Neo2. Czy okaże się wartą zakupu podstawą do budowy niedrogich komputerów wyposażonych w procesory Athlon oraz Phenom? O tym przekonacie się już za chwilę… Czytaj więcej

#2 Louds

Wstydniś

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 94 postów

Napisano 23 lipiec 2009, 23:49

Kiedy czytam recenzje płyt głównych, i jak widzę ubogi system chłodzenia, to mobo wydaje mi się najniższym modelem jaki może zostać wyprodukowany ;p
A do tego przyzwyczaił mnie chyba Asus ;p i te mocarne wyglądające radiatory xD

#3 luk1999

Wschodząca gwiazda

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPip
  • 564 postów
  • Miasto: Zimbabwe (okolice Pabianic/Łodzi)

Napisano 24 lipiec 2009, 13:27

Akurat podobne chłodzenie znajdziesz na 95% płyt z AMD 770+SB7x0. Jedynym wyjątkiem, jaki przychodzi mi teraz do głowy, jest ASRock A770CrossFire. Inna sprawa, że takie chłodzenie spokojnie wystarcza do pracy na co dzień. Trzeba tylko uważać, żeby paluchów nie poparzyć tongue.gif.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki