Skocz do zawartości

F.E.A.R. 2: Project Origin (komentarze)

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 2 marzec 2009, 07:04

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

F.E.A.R. 2: Project Origin

F.E.A.R. 2: Project Origin ma wszystko to, co powinien mieć wysokiej klasy FPS: szybką i niezwykle widowiskową akcję, dopracowaną oprawę audiowizualną oraz interesującą fabułę. Mimo to najnowsza produkcja studia Monolith Productions trochę mnie zawiodła. Dlaczego? Czytaj więcej

#2 mathi13

Wschodząca gwiazda

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 742 postów
  • Miasto: Wrocław

Napisano 2 marzec 2009, 15:25

Co do optymalizacji to na jakim kompie to było grane i na jakich detalach chodziło ? (tak z ciekawości) .

#3 MTS

Mądrala

• Redakcja
  • PipPipPipPip
  • 165 postów
  • Miasto: Poznań

Napisano 2 marzec 2009, 15:43

CYTAT
Co do optymalizacji to na jakim kompie to było grane i na jakich detalach chodziło ? (tak z ciekawości).

Jest napisane w recenzji. smile.gif
GeForce 9600 GT, Athlon 5200+, 4 GB pamięci RAM ---> wszystko miałem ustawione na maksa (w tym anti-aliasing i anizotropowe filtrowanie tekstur [odpowiednio czterokrotny i szesnastokrotne]) w rozdzielczości 1280x1024. Chyba ani razu nie spadło poniżej 40 fps-ów, lekkie zacięcia miały miejsce jedynie wtedy, gdy gra sie zapisywała. smile.gif

Ludzie na innych forach ze słabszymi komputerami również nie narzekają na płynność animacji w tej grze. Programiści wykonali świetną robotę.

#4 mathi13

Wschodząca gwiazda

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 742 postów
  • Miasto: Wrocław

Napisano 3 marzec 2009, 16:08

Ciekawe jak to u mnie by chodziło wink.gif
Recenzja warta przeczytania smile.gif

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki