CYTAT
Jazda motorem się nie bardzo nadaje do tej gry
A mi bardzo przypadła do gustu jazda motorem - ot, takie miłe urozmaicenie, szczególnie na początku, gdy w garażu nie ma szybkich aut (dwuślady to tutaj potwornie szybkie bestie).
CYTAT
Ucieczka przed tymi ciemnymi samochodami będzie bardzo dołująca ponieważ pokazują się z... ehm poprostu są i ich sie nie da zgubić, a i mają najmocniejsze silniki i najmocniejsze wozy
IMO dobrze, że nie da się ich zgubić i pojawiają się ciągle nowe tego rodzaju pojazdy - co to by była za sztuka zrobić dwa-trzy takedowny na początku wyzwania i jechać przez 3/4 trasy samotnie?
CYTAT
Co do lektora to jest spoko, ale jest zbyt cicho.
Owszem, czasami mówi troszkę cicho, ale nie na tyle, by to w znacznej mierze irytowało (przynajmniej mnie).
CYTAT
A wiecie po czym wyłączyłem gre? Jak w radiu, zaczął (niewiadomo skąd) lecieć Blog 27, przysięgam, nie włączę już tej gry
O, ja ani razu nie słyszałem utworu tego zespołu w radiu. Zresztą i tak słucham tylko Vivaldiego i Bacha, rozwalając wszystko, co się da...

Szczerze powiedziawszy, w poprzednie części nie grałem, toteż nie mogę porównać najnowszej odsłony serii do poprzednich edycji cyklu.
Dla mnie gra wybitna. Gram w nią przez około tydzień przynajmniej 2-3 godziny dziennie i nie odczuwam żadnego znużenia (i to nie dlatego, że dawno nie grałem w tego typu produkcję - Test Drive Unlimited i Race Driver: GRID to gry, które od kilku miesięcy są często przeze mnie uruchamiane).