Skocz do zawartości

Call of Duty: World at War (komentarze)

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 27 styczeń 2009, 18:53

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Call of Duty: World at War

Miałem pewne obawy co do jakości nowego Call of Duty. Powodów ku temu było wiele: grę przygotowywała firma Treayarch, która nie zabłysnęła konsolowymi edycjami tej serii, nie wydano wersji demonstracyjnej produkcji oraz do ostatniej chwili było wiele znaków zapytania związanych ze sposobem rozgrywki przez sieć. Czy należało się martwić o jakość wykonania World at War? Cóż – stwierdzenie, że jest to najgorsza odsłona cyklu, mówi chyba samo za siebie. Ale czy to oznacza, że jest to słaba gra? Oczywiście, że nie! Czytaj więcej

#2 Jawtek

Ważniak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1629 postów

Napisano 27 styczeń 2009, 19:54

Dobry artykuł smile.gif A jeśli chodzi o samą grę to... wolę "czwórkę" smile.gif

#3 D154573R

Mądrala

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 226 postów
  • Miasto: Wodzisław Śląski / Częstochowa

Napisano 27 styczeń 2009, 21:56

Ja też wolę 4kę smile.gif Multi w niej pozwoliło mi zarwać niejedną noc smile.gif Co do 5tki to też była fajna, ale bardzo podobna do 4ki (i nie chodzi mi o grafike i rozgrywke ale o schemat rozgrywki).

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki