Skocz do zawartości

Mirror's Edge (komentarze)

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 20 sierpień 2008, 13:19

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Mirror's Edge

Szwedzkie studio EA DICE zasłynęło w świecie dzięki niezwykle popularnej serii sieciowych FPS-ów – Battlefield. Jeszcze w tym roku wizerunek studia może znacznie się zmienić, a najnowsza gra szwedzkich programistów może wprowadzić zupełnie nową jakość do gatunku gier FPP. Czytaj więcej

#2 MILANS

Odkrycie

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1099 postów

Napisano 21 sierpień 2008, 20:30

Według mnie może to być jedna z najciekawszych gier na PC. Taka... nowoczesna platformówka. Ogromny potencjał - pytanie jak zostanie on wykorzystany.

#3 Xardas

Wschodząca gwiazda

• Zbanowani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 507 postów
  • Miasto: Toruń

Napisano 21 sierpień 2008, 20:34

a mi sie nie podoba - zupełnie nei moj styl, nie wiem jak w cos takiego mozna w ogole grac.

#4 Jawtek

Ważniak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1629 postów

Napisano 21 sierpień 2008, 20:39

IMO dawno już nie było tak innowacyjnego FPP. Betatesterzy ponoć są zachwyceni wink.gif

#5 Xardas

Wschodząca gwiazda

• Zbanowani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 507 postów

Napisano 21 sierpień 2008, 20:47

producentska papka

#6 sorek

Odkrycie

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1450 postów
  • Miasto: się biorą takie głupie pytania?

Napisano 22 sierpień 2008, 08:11

Bo ty xardas jesteś dziecko Crysisa i jak FPP nie ma miecza albo broni to Ci się nie podoba tongue.gif

Gra jest innowacyjna, za co +, posiada ciekawą fabułę, parkour i wolny świat. Troche szkoda, że to jednak FPP ale za to gra jest bardziej oryginalna wink.gif

#7 Xardas

Wschodząca gwiazda

• Zbanowani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 507 postów

Napisano 22 sierpień 2008, 11:05

Nom dokladnie smile.gif Jesli gra ma ciagle polegac na skakaniu to ja podziekuje troche ;] Mam ciekawsze i bardziej naladowane adrenalina produkcje, rzeklem.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki