Skocz do zawartości

Portal (komentarze)

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 19 sierpień 2008, 19:19

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Portal

Premiera jednego z najlepszych pakietów gier komputerowych w historii - Orange Boxa - miała miejsce już kilka miesięcy temu. Zestaw ten zdobył niezwykłą popularność, głównie ze względu na niezły stosunek ceny do jakości – za niecałe 140 zł. otrzymywaliśmy aż pięć tytułów. Choć głównym daniem wydania był bez wątpienia drugi epizod do Half Life’a 2, dużą popularnością cieszyły się dwie pozostałe nowe gry – Team Fortress 2 i Portal. Niedawno producent Pomarańczowego Pudełka – studio Valve - postanowił wydać osobno poszczególne produkty, które wchodziły w jego skład. W ten oto sposób na półkach sklepowych, w niezbyt wygórowanej cenie wynoszącej 50 zł, pojawił się Portal. Czy warto zainteresować się tą ofertą? Czytaj więcej

#2 Jawtek

Ważniak

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1629 postów

Napisano 19 sierpień 2008, 21:12

Można toto gdzieś kupić poza Orange Box'em ?

#3 Xardas

Wschodząca gwiazda

• Zbanowani
  • PipPipPipPipPipPip
  • 507 postów
  • Miasto: Toruń

Napisano 19 sierpień 2008, 21:33

Chyba w Empiku widziałem pojedyncze gry z Pomarańczki.

#4 MTS

Mądrala

• Redakcja
  • PipPipPipPip
  • 165 postów
  • Miasto: Poznań

Napisano 20 sierpień 2008, 07:34

CYTAT
Można toto gdzieś kupić poza Orange Box'em ?

Tak, prawie w każdym sklepie z grami widziałem te nowsze wydania. A i sklepy internetowe są na bank w to zaopatrzone.
Osobno jest też Team Fortress 2. Widziałem również Episode Pack (czy jakoś...), w którym jest Pierwszy i Drugi Epizod.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki