Skocz do zawartości

Test płyty Gigabyte MA770-DS3 (komentarze)

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bot PC Centre

Bot PC Centre

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5879 postów

Napisano 23 luty 2008, 15:50

Zapraszamy Was do komentowania publikacji, której skrót znajduje się poniżej. Zachęcamy też do dzielenia się Waszym zdaniem na inne tematy!

Test płyty Gigabyte MA770-DS3

Pomimo tego, że informacje o podstawce AM2+ już od dość dawna widnieją na stronie AMD, nowa platforma nadal nie zadomowiła się na dobre na rynku. Mało jak na razie jest tanich płyt wspierających najnowsze procesory AMD. W nasze ręce trafiła Gigabyte MA770-DS3. Jak się sprawowała? Co potrafi? Zapraszamy do dalszej części testu. Czytaj więcej

#2 MILANS

Odkrycie

• Redakcja
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1099 postów

Napisano 23 luty 2008, 16:09

noo.. nareszcie powróciłem do pracy. juz niedługo kolejny tekst. mam nadzieję, że test płytki gigabyte sie podobał. Porszę o komentarze abym wiedział co w przyszłosci należałoby poprawić smile.gif

#3 darek_dade

Chodzące F1

• Użytkownicy
  • 2706 postów
  • Miasto: Toronto

Napisano 23 luty 2008, 22:30

Za duze tabelki!

#4 MILANS

Odkrycie

• Redakcja
  • 1099 postów

Napisano 23 luty 2008, 23:25

Marek będzie nad tym pracować. Tabelki generwoane są automatycznie i z tego powodu takie krowy powstały wink.gif

mitingi poprawione - głupi word wink.gif

#5 MANIAK

Ukryty talent

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 426 postów
  • Miasto: z betonowej dżungli

Napisano 24 luty 2008, 00:17

Te tabelki to muszą się na obu stronach pojawiać??

a no i napisałeś mitingi na 2 stronie tongue.gif

#6 ArcZi

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 25 luty 2008, 19:50

Witam, Posiadałem do tej pory płyte główną GIGABYTE K8VT800 PRO i mam zamiar zakupić tesatowana przez was powyżej i tu rodzi sie moje pytanie, czy ta płyta głowna ma jedno złącze IDE/ATA mniej ?? Bo posiadam 2 DVD-ROM i 2 Dyski twarde pod te własnie złacza i na obecnej płycie głownej wszystko wchodzi bez zarzutu, a na tej co Testowaliście równiez normalnie wejdą?? czy będe musiał bawić sie w przejściówki sata? i jesli tak to czy jedna przejsciowka na SATA starcza na Dwa DVD-ROMY czy bym musiał kupić dwie??? Pozdrawiam i czekam na pilną Odp smile.gif

#7 MILANS

Odkrycie

• Redakcja
  • 1099 postów

Napisano 25 luty 2008, 23:13

płyta posiada jedno złącze IDE pozwalające na podłaczenie 2 urządzen tj albo 2 dysków, albo 2 napędów albo napędu + dysku. Niestety jest to juz standardem wśród nowych płyt więc będziesz musiał poszukać specjalnej przejściówki lub też jeżeli przewidujesz wolne gniazdo PCI zakupic taki oto kontroler IDE umożliwiający podłaczenie 2 dodatkowych urzadzeń.

http://www.allegro.pl/item313929391_kontro...sata_1xata.html

#8 Geo

Chodzące F1

• Administratorzy
  • 4152 postów
  • Miasto: Rybnik

Napisano 25 luty 2008, 23:27

CYTAT(MANIAK @ 24 Feb 2008, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
Te tabelki to muszą się na obu stronach pojawiać??

Tabelki będą okrojone, ale zanim to zrobimy, musimy zrobić coś innego, dużego smile.gif I nie chcecie tabelek na każdej stronie? Bo może można by zrobić tak, że będą na każdej stronie, ale na wszystkich oprócz pierwszej będą schowane i po kliknięciu na link będą się pojawiać. Co Wy na takie rozwiązanie?

#9 MANIAK

Ukryty talent

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 426 postów
  • Miasto: z betonowej dżungli

Napisano 25 luty 2008, 23:33

ooooo bardzo dobry pomysł moim zdaniem, bo faktycznie, czasem przy czytaniu chce się zajrzeć do specyfikacji, chociaż normalnie zaśmieca ona strone. Ja jestem zdecydowanie za takim rozwiązaniem smile.gif

#10 ArcZi

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 6 postów

Napisano 26 luty 2008, 15:02

Ciekawa ta przejściówka:) Ale na tej płycie głównej są tylko 2 PCI z czego nie wiem czy oba nie będą zajete;) wiec chyba pozostaje przejściowka pod sata:)

#11 duzy213

Osesek

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 3 kwiecień 2008, 16:38

mam pytanko odnośnie napiecia pamieci na tej płytce ,u mnie niestety jest 1,8 plus 0,375 co daje niecałe 2,2 ,a zależało by mi na tym prawie 2,3 ,moze coś musze ustawić uruchomić? dzieki za podpowiedzi

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki