Tutaj możesz skomentować publikację (lub aktualność), jaką opublikowaliśmy na łamach PC Centre. Serdecznie dziękujemy za wszystkie uwagi!
Intel Core 2 Duo E6300
Rozpoczęty przez Bot PC Centre, 9 lis 2006, 19:29
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 listopad 2006, 15:21
CYTAT
Nowe procesory dostały bardzo szybką magistralę 266 MHz (QPB 1066 MHz)
ee? te 8GB/s to szybko czy raczej dużo? według mnie nie ;] tyle że ta magistrala tak C2D nie przeszkadza jak w PD bo ten ma zainplementowane Smart Cache (o czym zresztą Marcin wspomniał)
Napisano 11 listopad 2006, 14:21
Dzięki wszystkim 
Żałuję tylko, że artykuł czyta i komentuje praktycznie tylko zespół redakcyjny.
AndrzejSnk - jak sam napisałeś, więcej nie potrzeba. I jeszcze można sobie podkręcić
Co do wcześniejszego Twojego posta. Chciałem przetestować we wszystkim sensownym co miałem do dyspozycji, niestety wszystkie moje gry są przedpotopowe i niewymagające 
LukeXE - dzięki, za dużo komedii się naoglądałem
AndrzejSnk - jak sam napisałeś, więcej nie potrzeba. I jeszcze można sobie podkręcić
LukeXE - dzięki, za dużo komedii się naoglądałem
Napisano 11 listopad 2006, 15:09
CYTAT(tygrysek @ 11 November 2006, 14:21) <{POST_SNAPBACK}>
Dzięki wszystkim 
więcej nie potrzeba.
więcej nie potrzeba.
Zwiększenie przepustowości o 2,6GB/S (QPB 1333 przy zachowaniu równego taktowania) daje średnio 5% wzrost wydajnośći (1 - 10% (w kompresji itp)) więc jeszcze jak widać potrzeba więcej
CYTAT(tygrysek @ 11 November 2006, 14:21) <{POST_SNAPBACK}>
Co do wcześniejszego Twojego posta. Chciałem przetestować we wszystkim sensownym co miałem do dyspozycji, niestety wszystkie moje gry są przedpotopowe i niewymagające 
Winrara nowego (3.61) mogłeś dać oraz DiviXa ;]
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki

Dodaj odpowiedź