FIFA 07 - ewolucji ciąg dalszy
Rozpoczęty przez Bot PC Centre, 22 paź 2006, 16:25
16 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 październik 2006, 19:58
CYTAT(AndrzejSnk @ 22 October 2006, 20:44) <{POST_SNAPBACK}>
i co do komentatorów to Sammy zauważyłeś że czasami zdarza sie że do jednej akcji obaj panowie mówią przeciwstawne do siebie komentarze?
To jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Szaranowicz ma udawać kogoś w rodzaju prześmiewcy i czasami gada coś całkiem innego, tylko że niespecjalnie mu to wychodzi
Napisano 22 październik 2006, 20:20
CYTAT(Sammy-s @ 22 October 2006, 20:58) <{POST_SNAPBACK}>
To jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Szaranowicz ma udawać kogoś w rodzaju prześmiewcy i czasami gada coś całkiem innego, tylko że niespecjalnie mu to wychodzi
.
Nie mam Fify i jeszcze pewnie długo mieć nie będę
Napisano 24 październik 2006, 11:48
CYTAT(Dacik @ 24 October 2006, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
nom, czasem to na boisku pojawiają się nawet zawodnicy, który żaden z klubów nie ma w składzie 
Heh, a ostatnio jak grała Chelsea z Barcą to ci drudzy w wyjściowym sładzie mieli wg niego aż trzech Deco, a jeden i u londyńczyków się znalazł... Nie wspominając już o fakcie jak mu się język plątał, gdy na MŚ próbował wymienić parę niemieckich stoperów
Napisano 25 październik 2006, 12:45
CYTAT(Sammy-s @ 25 October 2006, 10:01) <{POST_SNAPBACK}>
Tak narzekacie na pana Szpakowskiego, to sobie posłuchajcie pana Tomaszewskiego, który komentuje od czasu do czasu tenis - ten to dopiero ma demencję starczą, słuchać się go nie da.
Tenis ziemny jest jednym z nielicznych sportów, za którymi nie przepadam...
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki

Dodaj odpowiedź