Fable: Zapomniane opowieści
Rozpoczęty przez Bot PC Centre, 6 kwi 2006, 23:15
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 7 kwiecień 2006, 13:57
,,Nie bez przyczyny w poprzednim akapicie kilkakrotnie użyłem słowa bohater. Nie masz wyboru – jako absolwent Gildii Bohaterów jesteś skazany na sukces."
Hmm Sammy-s dlaczego nie napisałes nic o tym jak do tej Glidi się dostałes (bohater) ?
,,Grafika w Fable jest taka, że „mucha nie siada”. Perfekcyjnie zrealizowano dosłownie każdy wyświetlany na ekranie monitora element."
do tego ma niskie wymagania na moim sprzecie z podpisu gram na 1024x768 z AAx2
,,Możesz stać się osiłkiem, łucznikiem albo magiem, przy czym nie ma żadnego ograniczenia w wyborze specjalności i możesz, a nawet będzie to niezbędne, te trzy dziedziny ze sobą korelować."
tylko aby zdobywac/kupowac dodatkowe czary czy umiejetnosci musisz zabijac i zbierac to zielone wypdajace cos
Hmm Sammy-s dlaczego nie napisałes nic o tym jak do tej Glidi się dostałes (bohater) ?
,,Grafika w Fable jest taka, że „mucha nie siada”. Perfekcyjnie zrealizowano dosłownie każdy wyświetlany na ekranie monitora element."
do tego ma niskie wymagania na moim sprzecie z podpisu gram na 1024x768 z AAx2
,,Możesz stać się osiłkiem, łucznikiem albo magiem, przy czym nie ma żadnego ograniczenia w wyborze specjalności i możesz, a nawet będzie to niezbędne, te trzy dziedziny ze sobą korelować."
tylko aby zdobywac/kupowac dodatkowe czary czy umiejetnosci musisz zabijac i zbierac to zielone wypdajace cos
Napisano 7 kwiecień 2006, 19:19
Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie
.
cRPG-i są grami bardzo złożonymi, więc ciężko byłoby mi o wszystkim napisać - potraktujmy to jako zachętę do samodzielnego odkrycia fabuły gry
.
No tak - punkty doświadczenia walają się koło trupów jakby nigdy nic
. Też jakiś sposób na rozwijanie postaci
.
CYTAT(andrzejsnk @ 7 April 2006, 13:57)
cRPG-i są grami bardzo złożonymi, więc ciężko byłoby mi o wszystkim napisać - potraktujmy to jako zachętę do samodzielnego odkrycia fabuły gry
CYTAT
No tak - punkty doświadczenia walają się koło trupów jakby nigdy nic
Napisano 8 kwiecień 2006, 21:44
CYTAT(andrzejsnk @ 8 April 2006, 18:15)
Twój bohater jakiś taki... ubrany
Napisano 9 kwiecień 2006, 14:31
CYTAT(Qba @ 9 April 2006, 10:36)
Przenieśli tekstury z Gothica II do Gothica I, czyli ścieżki wyglądają tak jak w 2 a nie jedynce, czyli lepiej, niebo, bariera też jakoś polepszona podobno.
Szukam newsa ze zdjęciami, jak znajde to pokaże.
edit:
http://modders.nazwa.pl/forum/index.php?showtopic=87
Nic innego nie znalazłem nie wiem dlaczego...jakoś nie moge tamtego newsa znaleźć :] Ale tutaj też coś jest o tym
CYTAT(Sammy-s @ 9 April 2006, 11:04)
No był, chyba w 2004 albo 05 nawet. Ale w playu był tylko G a tu masz jeszcze Splinter Cella
Napisano 9 kwiecień 2006, 17:23
CYTAT(Havoc @ 9 April 2006, 13:31)
Przenieśli tekstury z Gothica II do Gothica I, czyli ścieżki wyglądają tak jak w 2 a nie jedynce, czyli lepiej, niebo, bariera też jakoś polepszona podobno.
edit:
Nic innego nie znalazłem nie wiem dlaczego...jakoś nie moge tamtego newsa znaleźć :] Ale tutaj też coś jest o tym
No był, chyba w 2004 albo 05 nawet. Ale w playu był tylko G a tu masz jeszcze Splinter Cella
edit:
Ooooooooo muszę to mieć
Napisano 9 kwiecień 2006, 18:00
CYTAT(Qba @ 9 April 2006, 18:23)
Noo
A tak wogóle to o modzie gothica do morrowinda słyszałeś? Dodali do TESIII całe Korinnis, ekwipunek itd...ktoś się napracował
Dobra ale nie ten temat. Szczerze mówiąc naszła mnie chęć na Fable:... i chyba sobie ją skombinuje
Napisano 9 kwiecień 2006, 18:54
CYTAT(Havoc @ 9 April 2006, 17:00)
Noo
a też się napaliłem, wreszcie mi jakoś stabilnie net chodzi to sobie ściągnę i pogram.
A tak wogóle to o modzie gothica do morrowinda słyszałeś? Dodali do TESIII całe Korinnis, ekwipunek itd...ktoś się napracował
Dobra ale nie ten temat. Szczerze mówiąc naszła mnie chęć na Fable:... i chyba sobie ją skombinuje
Nie słyszałem o tym. Jak będziesz miał link z teksturami do pobrania to wiesz...
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Polecamy: Agencja interaktywna, Tanie strony internetowe, Laptopy, Nero, Download: Alcohol 120%, Download: FileZilla, Download: IrfanView, Download: ooVoo, Download: OpenOffice, Test: Intel Core i5, płytki

Dodaj odpowiedź