Tutaj możesz skomentować publikację (lub aktualność), jaką opublikowaliśmy na łamach PC Centre. Serdecznie dziękujemy za wszystkie uwagi!
Strona 1 z 1
Relacja "na żywo" z Poznań Game Arena 2006 Komentarze
Napisany 25 listopad 2006, 15:30
Oficjalne otwarcie PGA opóźnione. Jednak od osób tam przebywających słyszałem, że mimo poślizgu (tzn. otwarcie jako takie nastąpiło zgodnie z planem, rozpoczęcie na scenie w środku pawilonu "zanotowało opóźnienie") atmosfera jest przednia. Szkoda, że nie było dane mi tam pojechać
Ale za to emocje dawkuje nasza ekipa, która przygotowuje relacje na żywo
Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni. A do komentowania imprezy jak i naszej pracy Was gorąco zachęcam!
Sporo o PGA mówią także zdjęcia, odsyłam do Galerii PC Centre.
Sporo o PGA mówią także zdjęcia, odsyłam do Galerii PC Centre.
Napisany 27 listopad 2006, 14:25
tak.. Obecne PGA to juz druga impreza tego typu. następna odbędzie się zapewne za rok. Ciekawe czy w czerwcu odbędzie się ESWC - jakby nie patrzeć to te imprezy posiadają podobną tematykę (tyle że PGA rozbudowane jest o Fantasy i Extreme Arena
). mam nadzieję że na następnej imprezie tego typu uda nam się zorganizować coś, co nie wyszło tym razem tak, jakbysmy tego chcieli. Przydałoby się też, żeby był z nami Marek
no cóż... musimy poczekać z tym do czerwca, a w międzyczasie trzeba przygotować się na marcowo-kwietniowe wrocławskie targi tuningu
Napisany 4 grudzień 2006, 04:50
Przyjemne.
Co mi sie nie podobalo:
- stroje, powinny bardziej podkreslac urode dziewczyn
- niektóre figury są straszne, np te wymachiwanie nogą w okolicach 2:40 - 3:00
- zdecydowanie za mało dynamiki, powtarzanie sie tych samych czesci choreografii to zły pomysł
- zbyt proste figury, za mało elementów zapierajacych dech w piersiach
Dlatego myśle, że panienki powinny poszukać sobie nowego choreografa/trenera
Co mi sie nie podobalo:
- stroje, powinny bardziej podkreslac urode dziewczyn
- niektóre figury są straszne, np te wymachiwanie nogą w okolicach 2:40 - 3:00
- zdecydowanie za mało dynamiki, powtarzanie sie tych samych czesci choreografii to zły pomysł
- zbyt proste figury, za mało elementów zapierajacych dech w piersiach
Dlatego myśle, że panienki powinny poszukać sobie nowego choreografa/trenera
Strona 1 z 1

Zaloguj się

Multi cytowanie